Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca Dinicu, decolteu de infarct la Chefi la cuțite. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au rămas fără cuvinte

Anca Dinicu, decolteu de infarct la Chefi la cuțite. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au rămas fără cuvinte

12 apr. 2023, 15:03,
în Radio

Actrița Anca Dinicu s-a afișat cu un decolteu de infarct în celebra emisiune Chefi la cuțite, jurizată de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. De data aceasta însă rolurile s-au inversat, actrița fiind cea care a privit cu un ochi critic ceea ce au gătit cei trei chefi. De menționat că aceștia sunt implicați în bătălia amuletelor, fiind la confruntarea cu numărul opt.

Anca Dinicu, decolteu de infarct la Chefi la cuțite

Un nou sezon al emisiunii Chefi la cuțite se desfășoară în prezent, iar concurenții încearcă să impresioneze prin preparatele lor. Totodată, cei trei chefi se întrec în bătălia amuletelor, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ajungând la confruntarea cu numărul opt. De data aceasta cea care i-a jurizat a fost actrița Anca Dinicu. Însă apariția actriței i-a lăsat pe cei trei chefi cu gura căscată, deoarece Anca Dinicu a afișat un decolteu generos.

În ediția a 8-a a emisiunii Chefi la cuțite, în concursul de amulete, celor trei veterani li s-a alăturat chef Orlando Zaharia. Cei patru s-au confruntat într-o probă ce a avut ca temă un preparat pe bază de carne. Chefii și-au dat silința să vină cu farfurii cât mai bune pentru a o impresiona pe Anca Dinicu și pentru a pune mâna pe „bomba” cu mai multe amulete.

Când Anca Dinicu și-a făcut prezența în platoul Chefi la cuțite, pur și simplu a făcut ravagii. Actrița a purtat o ținută neagră, cu un decolteu foarte generos. Deși erau interesați să vadă cine anume a reușit să câștige în fața actriței, chefii au fost impresionați de ținuta celei care i-a jurizat și au complimentat-o. Anca Dinicu a degustat atentă cele patru preparate, iar în cele din urmă a decis că farfuria pregătită de chef Sorin Bontea este cea câștigătoare.

Gafă la Chefi la cuțite

O gafă de proporții ar fi fost făcută în emisiunea Chefi la cuțite. Câștigătorul războiului pentru amulete a fost dezvăluit, încă din primele episoade. Se pare că o greșeală s-a strecurat la montaj, iar telespectatorii au văzut în avans cine a câștigat cele mai multe amulete.

Deznodământul a fost afișat chiar în unul din primele episoade ale emisiunii. Cei trei chefi l-au primit în vizită pe nea Sandu Cocoșatu, iar după ce s-au bucurat de micii pregătiți de celebrul bucătar l-au invitat în culise pentru a mai sta de vorbă. Discuția a apărut și pe post, doar că la un cadru larg a fost dezvăluit câștigătorul amuletelor.

Cei de la montaj au fost neatenți și le-a scăpat faptul că pe un perete erau amuletele câștigate de cei trei chefi. Telespectatorii au suprins momentul, iar câștigătorul a fost anunțat imediat pe rețelele sociale. Sorin Bontea este cel care deține cele mai multe amulete, nouă la număr. Acesta este urmat de Cătălin Scărlătescu, cu șase amulete, iar Florin Dumitrescu are doar o amuletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *