Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca Dinicu a anunțat sexul copilului. De ce a ținut secretă relația cu iubitul baschetbalist

Anca Dinicu a anunțat sexul copilului. De ce a ținut secretă relația cu iubitul baschetbalist

24 iul. 2024, 21:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anca Dinicu, una dintre cele mai talentate actrițe din noul val, a anunțat sexul bebelușului, la fel de franc și de direct cum a anunțat și sarcina. Anca a vorbit și despre partenerul ei de viață.

Pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, Anca Dinicu (34 de ani) anunța marea veste: „De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul asta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris actrița pe rețelele sociale.

Acum, actrița a venit cu detalii mult așteptate despre viața ei personală. Anca Dinicu a fost invitată în cea mai recentă ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, unde a vorbit despre sarcina sa, dar și de ce a ținut secretă idila cu baschetbalistul Victor Georgian Păun.

Întrebată de Gojira dacă va face o petrecere pentru a anunța sexul copilului, așa cum se practică, mai nou, actrița aspus direct: „Nu. Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a punctat Anca Dinicu.

„La început a fost înfiorător, că nu știam ce fac, cum”

Actrița a vorbit și despre fricile de la începutul sarcinii și a punctat ce bărbat responsabil și corect este iubitul ei.

„Te bucuri, dar după ce trece frica. La început a fost înfiorător, că nu știam ce fac, cum. Norocul meu a fost că Georgian, tatăl copilului, mi-a zis: o să fiu lângă tine absolut orice decizie ai lua și o să te ajut cu tot ce pot eu. Și atunci m-am liniștit. Eu îl cunoșteam pe el de șase luni când am aflat că sunt însărcinată, practic după 4 luni. Și asta m-a liniștit, că nu sunt singură”, a povestit ea.

Acesta este și motivul pentru care Anca a fost discretă cu relația ei, aflată încă la început. Ea a arătat poza cu iubitul ei abia în momentul în care a anunțat și sarcina.

Cine este iubitul Ancăi Dinicu

Fericitul tătic este sportiv de performanță, iar după înălțime este evident în ce domeniu activează. Iubitul Ancăi Dinicu este Victor Georgian Păun, baschetbalist legitimat la la clubul BC SCM Timisoara, club cu care a jucat în Liga Națională de Baschet a României. Acesta are și o afacere pentru sportivi, „Retreat Ca Sportivii”. Recent, cei doi au exersat rolul de părinți, pentru că au nășit copilașul unor prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *