Prima pagină » Cancan » Anca Dinicu a anunțat că este însărcinată! Cine este bărbatul cu care actrița va avea un copil

Anca Dinicu a anunțat că este însărcinată! Cine este bărbatul cu care actrița va avea un copil

03 iun. 2024, 15:40,
BZI.ro, în Cancan

Actrița Anca Dinicu a anunțat în weekend că este însărcinată, spunând totodată și cine este tatăl primului ei copil. Vestea a venit într-o zi specială, tocmai de Ziua Copilului, când vedeta și-a prezentat și iubitul. În ceea, ce-l privește pe partenerul Ancăi Dinicu, acesta se numește Georgian și activează în lumea sportului.

Anca Dinicu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, aceasta făcându-se remarcată atât grație talentului său, cât și datorită personalității efervescente de care dă dovadă ori de câte ori apare în spațiul public. Vedeta de la „Săriți de pe fix” nu doar că are o carieră la care unii doar visează, ci se bucură și de iubirea necondiționată a iubitului său, Georgian.

Anca Dinicu este însărcinată

Anca Dinicu este în culmea fericirii! Îndrăgita actriță, în vârstă de 34 de ani, urmează să devină mamă pentru prima dată. Vedeta le-a dat vestea fanilor ei în weekend, chiar de Ziua Copilului, pe 1 Iunie. Atunci, ea a postat și prima imagine cu iubitul ei, bărbatul care-i aduce zâmbetul pe buze de ceva vreme artistei.

Vedeta a luat prin surprindere showbizul românesc, după ce a anunțat că este însărcinată! Vedeta a postat un mesaj în care le-a dezvăluit fanilor că urmează să devină mamă. În imaginea postată, aceasta apare alături de viitorul tătic, iubitul ei, Georgian.

„De Ziua Copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, pe pagina sa de Instagram.

Cine este Georgian, iubitul Ancăi Dinicu

Anca Dinicu a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. Vedeta, deși apare constant în spațiul public, nu divulgă aspecte importante din intimitatea sa, decât atunci când simte că este nevoie. După ce a anunțat că este însărcinată, mulți s-au întrebat cine este bărbatul alături de care va avea un copil.

Iubitul Ancăi Dinicu este Victor Georgian Păun, un baschetbalist legitimat la la clubul BC SCM Timișoara, club cu care a jucat în Liga Națională de Baschet a României. Mai mult, tânărul are și o afacere pentru sportivi, „Retreat Ca Sportivii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *