Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anca de la Strehaia și Leo: O iubire ca în telenovele

Anca de la Strehaia și Leo: O iubire ca în telenovele

20 ian. 2022, 15:48,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ani la rând, Anca de la Strehaia și soțul său, Leo, au fost protagoniștii unor serii întregi de scandaluri, ocupând mereu primele titluri în emisiunile de divertisment.

În urmă cu doar câțiva ani, fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo.

”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca de la Strehaia unei apropiate, la acea vreme.

anca de la strehaia, decolteu

Anca de la Strehaia a acceptat să se împace cu Leo

Eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminala a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita „Prinţului Ţiganilor” din acea vreme.

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună.

anca si leo de la strehaia

Leo de la Strehaia a vrut să îi facă o surpriză romantică Ancăi, așa că a pregătit dormitorul pentru a o impresiona cum a văzut în filmele americane

Surpriză romantică de la Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a vrut să îi facă o surpriză romantică Ancăi, așa că a pregătit dormitorul pentru a o impresiona cum a văzut în filmele americane.

Așa că, după ce a fost la piață și a cumpărat câțiva zeci de trandafiri, Leo de la Strehaia s-a dus în dormitorul conjugal și s-a apucat de făcut aranjamente care mai de care mai deosebite pentru Anca. Și, evident, din petalele trandafirilor a făcut câteva inimioare, toate asortate cu zeci de lumânări aprinse, parfumate, care, evident, erau aranjate în același stil.

De altfel, spun sursele noastre, Leo ar face orice pentru a reuși să se bage sub pielea primei sale soții.

”Leo de la Strehaia vrea să o convingă să devină, din nou, soț și soție, să îl lase să se bage în pat cu ea. Dar Anca i-a pus câteva condiții ș, până nu le va îndeplini, i-a spus că nu are voie să o atingă. Trebuie să îi cumpere mașină, să divorțeze de Dana Criminala și abia după aceea îl va lua, din nou, de bărbat”, ne-a spus o sursă apropiată de Leo de la Strehaia.

anca de la strehaia, leo de la strehaia, piscina

Leo de la Strehaia ar face, acum, orice pentru a reuși să se bage sub pielea primei sale soții

Anca de la Strehaia, împăcare cu fostul soț

În urmă cu cevatimp, Leo de la Strehaia a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a se împăca cu Anca, prima lui nevastă, după ce a văzut că nu are nicio șansă să o mai înduplece pe Dana Criminala să îi mai dea o șansă. Așa că,după ce a pregătit o masă regească, „Prințul Țiganilor” a invitat-o pe Anca de la Strehaia la el acasă, în București, pentru a discuta despre împăcare, iar prima lui soție a acceptat.

Și, mai mult decât atât, după discuția care a ținut câteva ore, Anca de la Strehaia a acceptat să se împace cu Leo, dar i-a pus câteva condiții cât se poate de stricte cu privire la viitorul lor ca relație, toate fiind acceptate imediat.

anca de la strehaia

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminala, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *