Prima pagină » Radio » Actualitate » Anca de la Strehaia a trecut prin momente de panică. Care este adevărul despre familia ei

Anca de la Strehaia a trecut prin momente de panică. Care este adevărul despre familia ei

23 feb. 2022, 11:12,
BZI.ro, în Radio

Soția lui Leo, Anca de la Strehaia, a trecut prin momente de panică și chiar a fost la un pas să ajungă la spital din această cauză! Iar totul a pornit de la unele zvonuri cu privire la familia ei, mai precis fiind vorba de părinți. În orice caz, soția autointitulatului Prinț al Țiganilor a trăit un real șoc în urma celor aflate.

Anca a ajuns în atenția publicului mai ales după scandalurile în care a fost implicată cu fostul ei soț, Leo de la Strehaia. Cei doi erau pe vremuri protagoniștii unor emisiuni TV în care își spălau rufele în public. Mai mult, soția Prințului Țiganilor a surprins pe toată lumea după ce, cu câțiva ani în urmă, şi-a pus silicoane și a trecut printr-o schimbare de look. La acea vreme, ea încerca să-l recucerească pe Leo de la Strehaia, care se implicase într-o altă relație sentimentală. Anii au trecut, iar lumea părea să fi uitat de Anca de la Strehaia. Însă iată că fosta nevastă a lui Leo a revenit în atenția publicului datorită unui nou scandal în care este implicată.

Anca de la Strehaia, momente de panică

Anca de la Strehaia a trecut prin clipe de groază și a fost la un pas să ajungă la spital, după ce a auzit anumite zvonuri legate de familia ei! Nevasta lui Leo de la Strehaia s-a simțit foarte rău după ce o persoană apropiată ei a spus public că Anca este adoptată și cei care au crescut-o nu sunt părinții ei biologici. Ei bine, după ce a auzit aceste vorbe, Anca de la Strehaia s-a panicat teribil, iar din cauza nervilor și a stresului a trebuit să se odihnească, pentru a nu ajunge pe mâinile medicilor.

Anca, mama lui Alin de la Strehaia, spune că aceste vorbe sunt neadevărate, însă recunoaște că au pus-o pe gânduri. Mai mult decât atât, Anca se întreabă de unde știe cunoștința respectivă cu exactitate acele lucruri despre arborele ei genealogic. Cel mai probabil, spune Alin, că Silvia, cea care a născocit aceste zvonuri, minte.

Alin a fost foarte îngrijorat pentru mama lui, după ce astfel de zvonuri au fost spuse public. Pe de altă parte, Anca consideră că nu e frumos ce s-a vorbit despre familia ei, fiind o adevărată bătaie de joc. Soția lui Leo de la Strehaia a rămas șocată atunci când s-a spus că nu ar fi fiica mamei ei.

Adevăr sau născociri?

Așadar, după apariția acestor zvonuri, Anca a cam fost pusă pe gânduri și chiar are anumite îndoieli. Și ținând cont de vârsta pe care o are, ea se gândește că a trăit atâta timp în minciună.

„- Anca de la Strehaia: N-ai văzut ce mi s-a întâmplat pe drum? Mi-a fost rău de la nervi, de la stres și nici n-am mâncat. Uite așa niște vorbe aiurea…
– Alin: Au făcut un vlog, uite așa, Silvia cu bunica Mioara și au spus că mama nu e fata bunicii.
– Anca: Păi nici așa bătaie de joc… au zis că eu sunt româncă, că eu nu semăn cu el, că eu am numele diferit în certificat, au vorbit multe. Silvia o ținea pe a ei, că i-a spus ei o doamnă de la Primărie, că eu nu sunt țigancă, că eu sunt româncă… nu e frumos. Au zis că m-au luat din sat, că m-au crescut. Au spus că eu nu sunt fata mamei mele”

Acum, rămâne de văzut care este adevărul cu privire la părinții biologici ai Ancăi de la Strehaia. Totuși, se prea poate ca respectivele zvonuri să fie doar niște răutăți la adresa fostei soții a lui Leo de la Strehaia.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *