Prima pagină » Cancan » Anca Badiu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce diagnostic a primit frumoasa artistă

Anca Badiu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce diagnostic a primit frumoasa artistă

22 apr. 2022, 10:54, 1 ,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, Anca Badiu, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Îndrăgita vedetă s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și este o prezență tot mai discretă la evenimentele mondene. Aceasta trece prin momente extrem de grele în viața privată și se luptă cu depresia. Iată ce diagnostic a primit frumoasa artistă.

Anca Badiu se confruntă cu probleme de sănătate

Frumoasa artistă Anca Badiu a avut parte de multe suferințe pe plan personal. După ce s-a retras din televiziune și a apărut tot mai rar pe scena muzicală  din România, cântăreața s-a luptat cu depresia, cauzată de problemele de sănătate.

Anca Badiu a fost afectată și de moartea fratelui ei, Mircea, care și-a pierdut viața în urma unui infarct în timp ce se afla într-o vacanță în Spania. După tragicul eveniment, cântăreața a suferit de depresie și a refuzat să mai apară la tv sau pe scenă.

„M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă. Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă.”, a declarat vedeta.

Pe lângă suferința provocată de pierderea fratelui, Anca Badiu se luptă de câțiva ani cu probleme de respirație, fiind diagnostiată cu rinită acută, dar și cu o severă gastrită. De curând, aceasta a primit un alt diagnostic îngrijorător.

În pofida momentelor grele din viața privată, Anca Badiu încearcă să își păstreze optimismul și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor, însă pe rețelele de socializare are un număr impresionant de urmăritori și este extrem de apreciată.

De momente grele pe plan personal a avut parte și Raluca Diaconu, sora celebrei Theo Rose. Artista a suferit enorm după divorț, iar în prezent se dedică muzicii și se bucură din plin de succes în carieră.

O altă vedetă care a renunțat de ceva vreme la televiziune este Anca Lungu. Fosta prezentatoare de știri a renunțat la carieră pentru a se dedica familiei și a plecat în Franța, unde locuiește cu soțul ei.

Ce spune celebra artistă despre diagnosticul primit de la medici

Recent, Anca Badiu a aflat că se confruntă cu o altă problemă de sănătate. Aceasta a primit un diagnostic sever din partea medicilor și a aflat că are bradicardie, o afecțiune gravă a inimii caracterizată de puls scăzut, sub limita inferioară normală.

Copleșită de suferințe, Anca Badiu și-a deschis sufletul și a vorbit de curând despre problemele cu care se confruntă.

,,În urmă testelor, am așteptat în rezervă pentru a afla rezultatele și a mă pregăti pentru anestezie. Doamna doctor anestezist a intrat în camera cu rezultatele de la electrocardiogramă, cu intenția de a îmi pune câteva întrebări.

S-a uitat cam suspicios pe EKG, pulsul era foarte scăzut (40 bătăi), sub limita inferioară normală, constatându-se că am bradicardie și am nevoie de investigații amănunțite cât mai repede, deoarece problema la inimă este mult mai gravă, putând fi letală.”, a mărturisit vedeta.

În prezent, Anca Badiu își păstrează optimismul și își dorește să revină în muzică după ce va trece cu bine peste problemele cu care se confruntă. Artista se pregătește pentru o intervenție chirurgicală, dar este încrezătoare și speră că va fi cât mai curând pe scenă.

Frumoasa artistă Anca Badiu a primit recent un diagnostic sever din partea medicilor, aceasta aflând că are probleme grave cu inima. Cântăreața a trecut în ultimii ani prin momente extrem de grele însă a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și optimistă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`