Prima pagină » Cancan » Anca Badiu a luptat cu depresia. Cum a reușit să își revină cântăreața

Anca Badiu a luptat cu depresia. Cum a reușit să își revină cântăreața

12 iul. 2021, 11:45,
în Cancan

Anca Badiu a luptat cu depresia și a fost la un pas să recurgă la gesturi extreme. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, vedeta a trecut prin multe clipe grele. A suferit de depresie, anxietate și a fost diagnosticată greșit de medici, iar toate astea după ce și-a pierdut fratele.

Cu mult ajutor de la specialiști Anca a reușit să treacă într-un final peste toate problemele.

Anca Badiu a luptat cu depresia

Anca Badiu s-a luptat cu o depresie severă ce a dus-o în punctul în care-și dorea să se sinucidă. Terapia a fost cea care a reușit s-o scoată din ghearele acestei cumplite boli și, acum, poate privi liniștită în urmă.

„După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit.

Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii‘, a dezvăluit Anca Badiu, pentru Fanatik.

Fosta cântăreață a fost nevoită să se reorienteze din punct de vedere profesional, astfel că a găsit un alt mod de a obține un venit constant. În prezent, aceasta are mai multe apartamente pe care le închiriază  și astfel reușește să se întrețină.

În ceea ce privește procesul terapeutic pe care l-a început după moartea fratelui ei, Anca susține că a fost cel mai bun lucru pe care-l putea face și nu a renunțat nici acum la acest obicei sănătos.

„Eu toată viața am suferit de anxietate. Sunt mai bine acum. Contează să apelezi la cineva de specialitate și să existe o chimie între voi. Altfel, singur, nu ai cum să reușești. Încă mai merg terapie, dar mai rar‘, a mai spus artista.

Anca Badiu, probleme cu medicii

În urmă cu mai mulți ani, Anca a trecut printr-o experiență traumatizantă din cauza unor medici. Artista a fost operată din cauza unei probleme la umăr, iar când s-a prezentat la un spitalul de urgență din Capitală pentru a-și schimba pansamentul a avut parte de un tratament care a înfuriat-o.

Anca spunea că a fost trimisă de la o ușă la alta, întrucât cadrele medicale refuzau să o ajute. Apoi o asistenta i-ar fi spus că are cancer fară ca măcar să o consulte.

„Am avut o mică intervenție chirurgicală la umăr, era o problemă estetică. A fost o intervenție reușită și pentru asta le mulțumesc medicilor. Pe de altă parte, nu pot să spun același lucru despre personalul spitalului, pentru că era aproape de casa.

M-au trimis de la Ana la Caiafa, pentru un banal pansament, care a durat câteva minute să-l schimbe. Mi-au tot zis că nu se poate schimba, eu eram operata și mă trimiteau până la Ilfov”, povestea Anca Badiu. „Nu generalizez, dar personalul de la Spitalul de Urgență Floreasca sunt așa cu nasul pe sus. Mai ales că plătesc și asigurare„, mai spunea aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024