Prima pagină » International » Anastasia Soare, prezentă la ziua de naștere a lui Kris Jenner. Cum s-a costumat românca: „O viață întreagă de fericire”

Anastasia Soare, prezentă la ziua de naștere a lui Kris Jenner. Cum s-a costumat românca: „O viață întreagă de fericire”

05 nov. 2022, 22:44,
BZI.ro, în International

Anastasia Soare a fost prezentă la ziua de naștere a lui Kris Jenner, care a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 67 de ani. Cum s-a costumat românca la un astfel de eveniment atât de important. Femeia de afaceri a postat câteva fotografii de la eveniment, dar și un mesaj emoționant.

Anastasia Soare, prezentă la ziua de naștere a lui Kris Jenner

Anasatasia Soare a fost prezentă la ziua de naștere a lui Kris Jenner, iar pentru acest lucru a postat pe rețelele de socializare personale câteva imagini de la eveniment, dar și un mesaj emoționant.

Românca i-a transmis numai gânduri de bine, astfel că i-a urat un călduros „la mulți ani”, un an plin de realizări, curaj, dar și o viață plină doar de momente fericite.

„La mulți ani ție @krisjenner 👑. Îți doresc un an de succes și curaj 💫o viață întreagă de fericire 💫o cantitate mică de griji și vise mari care devin realitate 💫 #twinning – La mulți ani 🥳”, i-a transmis românca lui Kris Jenner.

Cum s-a costumat românca pentru un astfel de eveniment

Pentru ziua de naștere a lui Kris Jenner, Anastasia Soare a ales o ținută specaculoasă, cu care a atras cu siguranță toate privirile. Românca a ales o ținută elegantă, care a avut doar două culori, alb și negru și care a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni eleganți, o cămașă cu nasturi, un sacou și un papion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *