Prima pagină » Cultural » Anastasia Soare își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum reușește femeia de afaceri să se mențină în formă

Anastasia Soare își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cum reușește femeia de afaceri să se mențină în formă

12 iun. 2023, 10:55,
BZI.ro, în Cultural

Anastasia Soare își ascunde vârsta și arată spectaculos. Cunoscută de toată lumea cu numele de ,,Regina sprâncenelor”, vedeta și-a construit un adevărat imperiu în SUA și deține o avere uluitoare. Aceasta este expertă în domeniul de beauty și colaborează cu staruri de la Hollywood. Dincolo de succesul profesional, Anastasia Soare este discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cum reușește femeia de afaceri să se mențină în formă.

Anastasia Soare își ascunde vârsta și arată spectaculos

Anastasia Soare este o femeie de succes. Aceasta a dat lovitura în SUA cu mulți ani în urmă, când a început să lucreze ca estetician. În prezent, are propriul brand, deține numeroase afaceri și o avere care a clasat-o în topul celor mai bogate femei din lume. La vârsta de 66 de ani, vedeta se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Anastasia Soare arată spectaculos și atrage multe priviri când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta a dezvăluit care este programul său zilnic și cum reușește să fie mereu energică și pozitivă.

„Mă trezesc mereu la aceeași oră. Din momentul în care deschid ochii și până mă duc din nou la culcare sunt plină de energie. Cobor la parter, îmi fac cafea și apoi încerc să mă uit pe trei lucruri deodată – computer, mobil și iPad – pentru a verifica social media și a răspunde la e-mailuri. Instagram și Snapchat sunt favoritele mele.

Intru în duș și mă pregătesc pentru a pleca la birou: îmi coafez părul, mă machiez, mă hotărăsc cu ce mă îmbrac. Este un ritual care îmi ia circa o oră și jumătate în fiecare dimineață. Și când mergeam la salon, și acum, când lucrez într-un birou, mă aranjez – „doll up”, cum spun americanii. Daca plec într-o zi fară să mă machiez, înseamnă că a fost o situație de urgență. Sunt un makeup addict.”, a declarat ,,Regina sprâncenelor.

Și celebra Raluca Bădulescu se menține tânără și arată spectaculos. Aceasta a trecut în ultima vreme prin transformări fizice impresionante. O altă vedetă care se menține în formă după cele trei nașteri și atrage multe priviri cu formele sale fără cusur este Laura Cosoi. Aceasta s-a retras de ceva vreme din showbiz-ul autohton pentru a se dedica vieții de familie.

Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Anastasia Soare se mândrește cu o siluetă fără cusur și un ten perfect la vârsta de 66 de ani.Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și are parte doar de complimente și laude. Recent, cea cunoscută de public cu numele de ,,Regina sprâncenelor” a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și care sunt regulile sale de înfrumusețare.

,,Am un trainer personal care vine acasă și mă ajută să mă antrenez. Uneori fac numai greutăți, alteori numai cardio. Acolo unde stau, e un drum destul de abrupt pe care-l urc în ritm rapid. Mai fac și kickboxing. De curând ne-am mutat birourile într-un sediu nou, care are și o sală de sport. Probabil voi încerca să mă duc în timpul zilei, de la 5-6 după-amiaza, să alerg sau să ridic greutăți și în timpul ăsta să-mi pun gândurile în ordine pentru ce mai am de făcut la lucru.”, a mai precizat celebra femeie de afaceri.

La vârsta de 66 de ani, Anastasia Soare se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Aceasta este o femeie de afaceri de succes și deține o avere impresionantă. ,,Regina sprâncenelor” și-a construit un adevărat imperiu în domeniul de beauty și colaborează cu staruri de la Hollywood.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *