Prima pagină » Cancan » Anastasia Lazariuc a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce suferințe ascunde celebra cântăreață

Anastasia Lazariuc a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce suferințe ascunde celebra cântăreață

20 apr. 2022, 11:23,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Anastasia Lazariuc, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de cariera impresionantă, Anastasia Lazariuc ascunde o poveste de viață tulburătoare. Mereu discretă când vine vorba de planul personal, puțini sunt cei care știu ce suferințe ascunde celebra cântăreață.

Anastasia Lazariuc se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Frumoasa cântăreață Anastasia Lazariuc are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară o femeie împlinită. La vârsta de 68 de ani, artista se menține în formă și se remarcă de fiecare dată când apare în public. Vedeta este mereu discretă când vine vorba de viața privată și vorbește de puține ori despre familia ei, dar și despre trecutul amoros.

Anastasia Lazariuc a încercat să fie departe de scandaluri, fapt care i-a adus mai multă apreciere din partea publicului. Ajunsă la o vârstă frumoasă, cântăreața se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de rolul de bunică. Artista i-a crescut singură pe cei doi copii ai ei, pe Andrei și Ileana.

De când a devenit bunică, Anastasia Lazariuc petrece mult timp cu nepoții de care este tare mândră. În pofida momentelor grele din trecut, aceasta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului.

„În viața fiecărui om există drame, există perioade, există etape. Drame în viața mea au fost mai multe. Din păcate, nu doar una. Niciodată nu am dorit să apar în fața publicului și să spun despre dramele mele. Astea sunt lecțiile de viață sau etapele vieții prin care a trebuit să trec și să le înfrunt atât cât am putut să le înfrunt.”, a declarat aceasta.

În prezent, Anastasia Lazariuc este o prezență discretă în lumea mondenă și se dedică mai mult timp nepoților și copiilor ei pe care îi iubește enorm.

,,Am fost binecuvântată de Dumnezeu, mi-a dat niște lucruri atât de frumoase, cu toate greutățile prin care am trecut… Importantă este prezența copiilor și a nepoților mei, acum mai înalți ca mine.  Înainte ei se uitau în sus, acum eu sunt pitica familiei și mă uit la ei în sus. Și cu nepoatele este la fel. Au crescut și anii au trecut relativ repede.”, a precizat îndrăgita cântăreață.

De viața de familie se bucură din plin și Diana Matei. La vârsta de 40 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață și arată spectaculos. O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și Eda Marcus. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, dar este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage priviririle tuturor de fiecare dată când apare la tv.

Ce spune artista despre suferințele din trecut

Puțini sunt cei care știu cum este Anastasia Lazariuc dincolo de lumina reflectoarelor și ce suferințe ascunde frumoasa artistă. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros, iar după despărțirea de partenerul ei de viață, cântăreața și-a crescut singură cei doi copii. O altă dramă din viața vedetei a fost cea provocată de pierderea mamei.

În pofida greutăților, artista nu regretă trecutul și lecțiile de viață de care a avut parte. Anastasia Lazariuc a vorbit recent despre marile suferințe din viața sa într-o carte, făcând lumină în privința mai multor zvonuri apărute în presă de-a lungul timpului.

,,Asta-i viața. Toți primim lecții de viață. Primim note bune, alteori nu. Viața este o școală în care trebuie să primim note în fiecare zi, secundă… Note pentru ceea ce lăsăm în urma noastră.”, a declarat aceasta.

Frumoasa artistă a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. În prezent se bucură din plin de rolul de mamă și bunică, iar pe plan profesional se mândrește cu o carieră de succes. La vârsta de 68 de ani, Anastasia Lazariuc arată spectaculos și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *