Prima pagină » Culinar » Dulciuri » Ananas cu miere si scortisoara
Ananas cu miere si scortisoara

Ananas cu miere si scortisoara

19 iun. 2012, 20:47,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:6537;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

700 g ananas proaspat taiat cubulete
inghetata de vanilie pentru servire
2 linguri zahar brun
2 linguri miere de albine
1 lingurita scortisoara
25 g fulgi de migdale pisati

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Asezam ananasul intr-un vas termorezistent. Presaram zaharul, scortisoara si mierea peste ananas. Bagam vasul la cuptor timp de 20 de minute. Intre timp, incingem o tigaie mica la foc mediu. Punem migdalele la copt timp de 2 minute. Punem inghetata in castronel si ananasul. Presaram migdalele deasupra si sucul de ananas ramas in vas. Se serveste imediat.

sursa: cepapam.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`