Prima pagină » Radio » Actualitate » Anamaria Rosa Preda, întâlnire surpriză cu mama sa biologică. Cum se înțeleg cele două după moartea lui Aurelian Preda

Anamaria Rosa Preda, întâlnire surpriză cu mama sa biologică. Cum se înțeleg cele două după moartea lui Aurelian Preda

18 mai 2023, 12:57,
în Radio

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, a avut parte de o întâlnire surpriză cu mama sa biologică, grație lui Cristi Brancu. Femeia care i-a dat viață tinerei artiste a intrat în direct în emisiunea în care era prezentă fiica sa. Din câte se pare, cele două s-au apropiat destul de mult în ultimul an și se vizitează, în pofida distanței mari care le desparte.

Cristi Brancu i-a făcut o surpriză de proporții Anamariei Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda. Tânăra a venit la emisiune alături de un artist pentru a-și promova cea mai nouă piesă, însă mare i-a fost mirarea când a văzut ceea ce a urmat. Mama ei biologică a intrat pentru prima dată în direct, iar momentul a fost plin de emoție.

Anamaria Rosa Preda, întâlnire surpriză cu mama sa biologică

După cum bine se știe, Anamaria Rosa Preda a fost mult mai atașată de tatăl său adoptiv, cea care i-a dat viață fiind plecată în străinătate. Și totuși, după moartea lui Aurelian Preda, artista a început să se apropie din ce în ce mai mult de mama sa. Chiar dacă nu a avut o relația atât de strânsă cu mama sa, în ultimul an au început să se apropie și chiar se vizitează. Mai mult decât atât, artista speră ca femeia să îi facă o surpriză de ziua sa și să vină în România.

„- Cristi Brancu: Vă rog să-mi spuneți despre fata dvs., ce ar trebui să știu eu?
– Mama Anamariei: Anamaria este o luptătoare. Chiar m-am emoționat acum, de data asta. E prima dată când eu apar pentru că până acum eu nu am apărut niciodată. Este o învingătoare și o fată foarte puternică.
– Cristi Brancu: De câte ori te vezi tu cu mama ta? Mama ta nu este în România.
– Anamaria Rosa: Nu este în România. Până acum un an de zile ne vedeam destul de rar, doar când mergeam eu în vacanțe, o dată pe an, cam așa. De vreun an de zile trece mai des pe la mine și acum, dacă tot se apropie ziua mea de naștere în iunie, la sfârșitul lunii, mă gândesc că poate o să-mi facă o surpriză, totuși.
– Mama Anamariei: Da, bineînțeles. În curând o să vin. Asta e și surpriza mea, o să facem ziua ta de naștere împreună. În curând o să vin în România.”

Anamaria Rosa Preda, mesaj de dragoste pentru mama sa

Nu este un secret faptul că Anamaria Preda a fost mult mai atașată de tatăl ei, motiv pentru care vestea decesului a devastat-o cu totul. Din fericire, mama sa a fost alături de ea și a susținut-o, creându-se astfel o legătură specială între ele în ultimii ani. Cele două au învățat să se iubească reciproc, iar Anamaria i-a oferit mamei sale o șansă și a acceptat să facă parte din viața ei. Acum, cele două sunt foarte apropiate și au o relația extraordinară.

Anamaria a ținut să precizeze faptul că deși s-a speculat că figura maternă nu ar fi prezentă în viața ei, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Tânăra artistă i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, moment în care femeia a început să plângă de fericire.

„- Anamaria: Eu chiar cred că o să plângă pentru eu în general nu prea îi fac declarații de dragoste mamei mele. Mamă, eu cu tine nu am avut o relația atât de legată cât timp eu am fost mică, însă iată că am reușit să recuperăm toată perioada asta în ultimii ani. Sunt foarte fericită că, deși tatăl meu nu mai este printre noi, te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume, așa cum foarte mulți au spus. Îți mulțumesc pentru tot și știi că te iubesc, că am început să plâng când pleci de pe la mine de acasă. Eu care nu prea făceam asta…
– Mama Anamariei: Te iubesc! Știi foarte bine, m-am emoționat. Și să știi că nu trebuie să ascultăm gura lumii pentru că e foarte ușor să judeci când nu cunoști o persoană și când nu cunoști povestea unei persoane. E foarte ușor să judecăm, din păcate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`