Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal

09 oct. 2024, 23:22,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Cei doi încă soți s-au întâlnit astăzi, 9 octombrie, la Tribunal. Atât sexy impresara cât și antrenorul au venit însoțiți de martori la acest termen.

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să fie tot mai tensionată de la o zi la alta. Dacă mulți se așteptau ca, odată cu trecerea timpului, conflictul să se aplaneze, iată că lucrurile nu stau deloc așa, ba din contră. După ce ani buni au trăit o frumoasă poveste de dragoste, după despărțire, cei doi nu pot îngropa securea războiului.

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă

Chiar în aceste momente, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc la Tribunal! Cei doi vor sta față în față în sala de judecată.
Atât sexy impresara cât și antrenorul au venit însoțiți de martori. În timp ce Laurențiu Reghecampf și-a adus ca martor un jurnalist, Anamaria Prodan a adus-o ca martor pe Lena Enache care a venit, la rândul ei, însoțită de Gabi Enache.

Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii și se va întâmpla la acest termen de judecată. Intră pe SpyNews.ro pentru a rămâne la curent cu toate noutățile despre procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Prima reacție a Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a spus că el o consideră moartă

De curând, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a avut o primă reacție după declarațiile controversate făcute de Laurențiu Reghecampf, când a spus că el o consideră moartă. Anamaria Prodan a oferit un răspuns celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț.

„Nu îi urmărim podcasturile, nici eu, nici copiii, doar ce apare pe TikTok sau pe rețelele de socialzare. Înțeleg că spune la fiecare podcast că am murit, mai are mult de așteptat. Eu îl cunosc cel mai bine, acolo este o tristețe teribilă, o durere teribilă, o neîmplinire, o frustrare incredibilă, dar mă rog foarte mult și eu și copiii să îl ajute Dumnezeu să se ridice și să fie fericit, că despre asta este vorba în viață”, a spus Anamaria Prodan la Știrile Antena Stars.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`