Prima pagină » Actualitate » Anamaria Prodan, văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!” – VIDEO
Anamaria Prodan, văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!” - VIDEO

Anamaria Prodan, văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!” – VIDEO

30 nov. 2023, 08:18, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

Anamaria Prodan apare ca văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro. Impresara este protagonista celui mai nou clip muzical lansat de Theo Rose. Imaginile de senzație cu sexy impresara fac aluzie la despărțirea de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro

Anamaria Prodan șochează din nou. Impresara pare a se fi dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

Cum a apărut impresara în cel mai nou videoclip muzical lansat de Theo Rose pe YouTube, pentru piesa „Soarele meu”. Melodia, care face parte din coloana sonoră a filmului „Miami Bici 2”, transmite un mesaj clar, acela că nu merită să regreți pierderea unei persoane care nu a prețuit iubirea pe care i-ai oferit-o.

Nimeni nu putea să joace rolul femeii puternice și independente mai bine decât Anamaria Prodan, care a suferit enorm după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Vedeta apare la volanul uni dric, marca Maserati, în valoare de 100.000 de euro, conducând singură printr-o pădure.

„Îl văd pe stradă, cu a treia deja/ Jumătate de an, nu și-a găsit iubirea încă/ Îl știu ca și cum îl iubisem deja/ În viața aia în care nu avea inima de stâncă/ Ți-am dat bani, ți-am luat mașină/ Ți-am luat casă cu grădină și inima la pachet/ Pare linia prea fină între ură și iubire/ Și m-ai lăsat fără regret/ Soarele meu, luna de pe cer/ Steaua stelelor, azi vin să te cer”, sunt versurile extrem de sugestive ale piesei.

Anamaria Prodan și-a intrat în rol

În dricul de lux se află un sicriu, în care se află, nu un trup fără viață, ci o surpriză. Ajunsă la cimitir, îmbrăcată în negru din cap până în picioare, ajutată de patru bărbați înalți și puternici, Anamaria Prodan își „conduce” iubirea pe ultimul drum.

Ajunsă la locul de veci al iubirii pierdute, cu un aer discret de superioritate, personajul vedetei îi ordonă unuia dintre bărbați să ridice capacul sicriului. Însă, în coșciug, surpriză, nu se află nimic. Anamaria Prodan își scoate în acel moment verigheta de pe inelar, o aruncă în sicriu și o lasă să coboare la doi metri sub pământ, dând uitării persoana pe care a iubit-o.

„Te văd pe stradă, parcă nefericit/ Oare nu te-au iubit, banii și lucrurile multe/ Poate acum ai înțeles în sfârșit/ Că dragostea și fericirea nu au preț chiar de sunt scumpe”, continuă versurile.

Anamaria Prodan se bucură de succes pe toate planurile. Sexy impresara de fotbaliști și-a lansat vinerea trecută podcastul, „Eu sunt Anamaria Prodan”, și l-a avut ca prim invitat pe Ciprian Marica, iar episodul 1 s-a numit sugestiv „Între regrete și răzbunări”. O prezență din ce în ce mai rară în țară, petrecându-și timpul mai mult în Dubai sau în America, Anamaria Prodan a avut timp să joace rolul de văduvă la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro.

Comentarii
  • Neste panarame

  • O rapandula.

  • Cap au, minte le mai trebuie.

  • Acestei idioate a planetei nu ar trebui să i se dea atâta importanță de către presă!! Doar atât o duce capul pe această ”fiică de lălăitoare”, ea nu știe altceva să facă, atât o duce bibilica. Sunt foarte surprins că are o mulțime de fani care o adulează. Nu poți să-i ceri omului, ceea ce nu are. Eu nu pot să înțeleg cum a trăit omul acela(Laurențiu R.) cu un astfel de specimen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *