Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, situație fără precendent. Impresara susține că este amenințată de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, situație fără precendent. Impresara susține că este amenințată de Laurențiu Reghecampf

07 feb. 2022, 18:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra impresară nu mai are deloc liniște de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și în fiecare zi mai primește câte o lovitură. Vedeta susține acum că soțul ei nu îi dă pace și o terorizează cu mesaje de amenințare.

Anamaria Prodan, amenințată de Reghe

Anamaria Prodan este disperată de când s-a despărțit de Reghe. A trecut deja de faza cu suferința și refuzul ideii că a fost părăsită, dar se pare că alte probleme o macină acum. În ultima vreme, se vorbește tot mai mult în showbiz că fostul ei soț nu îi dă pace și o amenință.

Anamaria Prodan a decis să clarifice acest subiect. Astfel, a recunoscut că soțul ei îi trimite mereu mesaje de amenințare la care ea, însă, nu răspunde, ci i le trimite avocatului. Ea susține că nu este singura vizată, ci și prietenii lor sunt asaltați de astfel de lucruri.

„Bună ziua! Îmi cer scuze, sunt într-o ședință. Da, este adevărat. Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mail-urile de la el și le direcționăm direct avocatului”, a declarat Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Impresara spune că îi înțelege frustrarea fostului soț, dar vrea să aibă liniște. Astfel, va apela la ajutorul avocaților pentru a scăpa din această situație neplăcută.

Anamaria Prodan, detalii despre divorț

Anamaria și Reghe se pregătesc de prima înfățișare la divorț. Cei doi vor da ochii, după mult timp în care nu s-au văzut, ci doar au comunicat pentru diferite probleme. Va fi un moment dificil pentru impresară, dar este mai hotărâtă decât niciodată să facă dreptate.

Divorțul nu este deloc unul ușor, pentru că pe cei doi îi leagă multe din punct de vedere financiar, precum și un copil. Impresara spune că nu vrea să îi ia tot lui Reghe, deși susține că ei i s-ar cuveni mai multe drepturi, dar are de gând să îi lase jumătate din toată averea lor.

Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *