Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan și Ronald Gavril, nași de botez! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți spirituali pentru un băiețel

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, nași de botez! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți spirituali pentru un băiețel

07 iul. 2024, 11:40,
în Cancan ultimă oră

Zi specială pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți spirituali pentru un băiețel. Cum a ales să se îmbrace sexy impresara la acest eveniment special.

Anamaria Prodan chiar nu mai are nevoie de prezentări, căci este una dintre cele mai prezente apariții din lumea mondenă.

Alături de Ronald Gavril, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, sexy impresara a botezat un băiețel.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, nași de botez pentru un băiețel

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp, iar cei doi îndrăgostiți fac tot mai multe lucruri împreună atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Astăzi, cei doi îndrăgostiți au devenit părinți spirituali pentru un băiețel.

Recent, Anamaria Prodan a făcut public un video de la slujba de creștinare. Îmbrăcată cu o rochie neagră, care i-a pus în evidență formele perfecte, sexy impresara a strălucit la brațul lui Ronald Gavril.

”Astăzi suntem nașii celui mai frumos îngeraș.”, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan în descrierea clipului de la slujba de creștinare.

Nu este pentru prima dată când cei doi botează un copil. În luna iunie a acestui an, cei doi au creștinat primul lor finuț.

”DRAGUL NOSTRU FILIP IOAN ❤️❤️❤️ NAȘA ȘI NASUL TE IUBESC ,ITI UREAZĂ SANATATE FARA MĂSURA , FERICIRE SI BANI FARA NUMĂR ❤️TE VOM VEGHEA TOATĂ VIAȚA SĂ AJUNGI UN BĂRBAT ADEVĂRAT”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram, la acel moment.

Ce spunea Anamaria Prodan despre o nouă căsătorie

Anamaria Prodan radiază de fericire la brațul lui Ronald Gavril. De-a lungul timpului, vedeta a vorbit de mai multe ori despre căsătorie și niciodată nu a spus că nu și-ar mai dori să ajungă în fața altarului. Ba din contră, a menționat de nenumărate ori că este o familistă convinsă și că pentru ea persoanele dragi sunt pe primul loc.

”Eu întotdeauna am spus că dacă Dumnezeu vrea să se întâmple ceva, chiar dacă evităm, se va întâmpla. Dacă o să fie vreodată să fie vreo nuntă, o să o vedeți pe Antenă, cu siguranță!”, a spus Anamaria Prodan cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`