Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan și-a renovat vila luxoasă de la Snagov. Ce modificări a făcut după divorțul de Reghe
Anamaria Prodan și-a renovat vila luxoasă de la Snagov. Ce modificări a făcut după divorțul de Reghe

Anamaria Prodan și-a renovat vila luxoasă de la Snagov. Ce modificări a făcut după divorțul de Reghe

06 feb. 2024, 10:17,
în Cancan

După divorțul de Reghe, Anamaria Prodan și-a renovat vila luxoasă de la Snagov, iar lucrările s-au întins pe durata a 6 luni. Prin reamenajarea locuinței, impresara a vrut să lase în urmă trecutul și să treacă la o nouă etapă a vieții. De menționat că imobilul Anamariei Prodan a are cinci nivele dar și o curte spațioasă.

Anamaria Prodan are o vilă impresionantă pe marginea lacului Snagov, pe care a renovat-o după separarea de Laurențiu Reghecampf. Impresara a locuit acolo cu ultimul soț și, după divorț, a decis să renoveze locuința, să îi dea un aer proaspăt. După jumătate de an de muncă, Anamaria Prodan a reușit să obțină transformarea mult dorită a căminului ei, potrivit Unica.ro.

Anamaria Prodan și-a renovat vila luxoasă de la Snagov

„Ne-am schimbat totul. Este noua înfățișare a familiei, a casei, a tot ceea ce înseamnă curte, tot. Am muncit vreo 6 luni și am transformat spectaculos totul. Am terminat acum vreo 2 luni. Mai avem mici chestii de făcut, dar sunt foarte fericită de cum a ieșit. Am vrut să termin cu tot trecutul”, a spus Anamaria Prodan.

Vila de la Snagov a fost achiziționată de cuplul Prodan-Reghecampf, în urmă cu mai mulți ani și servea pe post de casă de vacanță. Imobilul are cinci etaje și o curte imensă de 1.000 de metri pătrați.

„Casa asta am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1.000 de metri pătraţi. Nu mai încăpeam. Vila are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare”, declara impresara, în trecut.

După ce relația ei cu Laurențiu Reghecampf a luat sfârșit, Anamaria Pordan a scos din casă toate tablourile și picturile cu fostul antrenor al Universității Craiova.

Acum, în casă există mai multe portrete cu ea, cu cei trei copii – Rebecca, Sarah și Laurențiu Jr., dar și cu mama sa, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan. Mobilierul elegant și luxos este din lemn masiv, în stil baroc. În vila de la Snagov a Anamariei Prodan există și o cramă foarte spațioasă, cu o colecție impresionantă de vinuri selecte, șampanii și diverse băuturi spirtoase fine.

Fiica cea mare a gândit reamenajarea curții

„Totul este schimbat. Îmbrăcată în lemn totul, mobilă schimbată, tablouri schimbate sau rămase doar cele care trebuie. Televizorul merge tot pe fotbal. Frumos, drăguț, elegant”, a mai spus Anamaria Prodan.

Rebecca Dumitrescu, fata cea mare a impresarei, din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, a fost cea care a conceput planul de reamenajare al curții, tânăra având studii în domeniul designului și al artei.

„Eu, în momentul despărțirii de Laurențiu, când m-am trezit dimineață și am deschis geamurile, ne-am uitat așa că era ceva înghesuit așa. Am coborât și am zis că e cazul de reamenajare. Înainte era cu portocaliu, ceva rău.

Cred că Dumnezeu ia mereu ce nu e bun din viețile noastre. Am și noroc cu Rebecca, că a terminat Marangoni, mi-a zis: «Mami, eu îți fac un desen și crede-mă că o să iasă ceva foarte frumos, o să avem cea mai frumoasă curticică de pe lac»”, a mai precizat impresara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *