Prima pagină » Cultural » Anamaria Prodan și-a cumpărat un cadou de sute de mii de euro! Impresara și-a achiziționat un dar special cu ocazia zilei sale de naștere

Anamaria Prodan și-a cumpărat un cadou de sute de mii de euro! Impresara și-a achiziționat un dar special cu ocazia zilei sale de naștere

18 dec. 2023, 12:05,
BZI.ro, în Cultural

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere și cu această ocazie și-a cumpărat un cadou de sute de mii de euro. Faptul că impresara impresionează de fiecare dată când are ocazia nu mai este un secret pentru nimeni.

Ieri a sărbătorit ziua ei de naștere și, conform așteptărilor, impresara și-a dăruit un cadou în valoare de o sută de mii de euro.

Anamaria Prodan și-a cumpărat un cadou de sute de mii de euro

Anamaria Prodan a sărbătorit ieri ziua ei de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 51 de ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, impresara și-a făcut un cadou frumos în valoare de aproximativ 100 de mii de euro.

Vedeta a cumpărat recent o mașină de lux, mai precis un Mercedes Gle Coupe. Pe profilurile sale de pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a postat o fotografie în care apare lângă noul său vehicul.

Cum a petrecut impresara de ziua ei

Acum o zi, Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club exclusivist din București. Aceasta a avut parte de o petrecere extravagantă, înconjurată de cei dragi și de cei care care o apreciază și o iubesc.

Tortul pentru această zi extrem de specială a fost unul cu adevărat impresionant, având șapte etaje, iar în vârful său era scris numărul „51”, reprezentând vârsta pe care a împlinit-o în acest an. Și asta nu este tot! Desertul a fost adus de mai multe persoane, care țineau în mâini șampanie și artificii. În locul melodiei clasice „La mulți ani”, a răsunat imnul celor de la Champions League.

Outfitul impresarei a captat atenția tuturor. Anamaria Prodan a optat pentru un corset argintiu, confecționat dintr-un material rigid, și o fustă de aceeași nuanță, care ajungea până la nivelul solului.

Câți bani a încasat Anamaria Prodan pentru apariția la „America Express”

Anamaria Prodan a participat la emisiunea „America Express”, difuzată la Antena 1, pentru cinci zile. S-a vehiculat că onorariul ei ar fi fost în valoare de 50.000 de euro. Până acum, ea nu a infirmat, nici nu a confirmat această sumă considerată de mulți foarte mare.

Anamaria Prodan nici nu a confirmat, nici nu a infirmat suma, însă a precizat că apariția ei nu e o „prezență ieftină deloc”. Tot ea a negat că ar fi primit 2.500 de euro pe zi, o altă sumă care se vehicula prin presă.

„Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme.

Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma”, a declarat impresara pentru Click.

Anamaria Prodan și-a oferit un cadou pe măsură cu ocazia zilei sale de naștere.

Comentarii
  • Idioata planetei iar se dă în stambă!! NU are cu ce, altceva, decât mașini, aur, lovituri cu pumnul asupra bărbaților!! Atât pricepe ea, nu poți săi ceri mai mult acestei fiice de lălăitoare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *