Prima pagină » Actualitate » Anamaria Prodan se mărită cu Ronald Gavril! Cine va cânta și unde se va organiza

Anamaria Prodan se mărită cu Ronald Gavril! Cine va cânta și unde se va organiza

14 mai 2024, 08:35, 1 ,
în Actualitate

Anamaria Prodan se mărită cu Ronald Gavril. Agentul FIFA vrea să-și refacă viața alături de sportiv, după mariajul eșuat cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan se mărită cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf mai sunt soț și soție în acte, dar cei doi speră ca la vară procesul să se termine, un termen fiind fixat pe 12 iunie. Până atunci, Prodan se ocupă de organizarea unei gale de box pentru Gavril, care va avea loc vineri, 17 mai, dar și-a făcut planuri și pentru viitoarea nuntă.

Ronald a cerut-o în căsătorie pe Anamaria, i-a și oferit un inel de logodnă, iar aceasta a fost extrem de încântată și emoționată. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și împreună construiesc atât pe partea de business, cât și pe plan personal.

În ultima perioadă, Ronald s-a pregătit în America, acolo unde are și rezidența, în timp ce Anamaria a pus la punct toate detaliile legate de gala de box, care va fi în direct la Digi Sport 3, vineri, 17 mai, începând cu ora 20:00.

Dincolo de gala de box, organizată în premieră, Anamaria Prodan își face deja planurile și pentru viitoarea nuntă, cu Gavril. Vedeta își dorește o nuntă ca-n povești, undeva pe malul oceanului, îmbrăcată integral în alb, dar într-o ținută mai lejeră și desculță.

De asemenea, agentul FIFA își dorește ca și invitații să vină la fericitul eveniment tot la fel, adică îmbrăcați lejer, toți în alb. De altfel, acesta va fi dress code-ul evenimentului.

În plus, Anamaria știe deja și cum va arăta meniul. Fructele de mare vor fi vedetele serii, iar șampania va fi din belșug. Și pentru ca totul să fie perfect, fericitul eveniment va fi ”împănat” cu muzică de cameră și muzică de operă, dar și cu trupe de balet. Printre invitații de seamă va face parte și prietena de suflet a Anamariei, nimeni alta decât Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli (65 de ani), și care a fost rugată deja să confirme prezența.

„Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care. Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus Anamaria Prodan.

Ronald Gavril a câștigat centura WBC Continental Americas, la categoria semigrea

Boxerul român Ronald Gavril a cucerit anul trecut titlul vacant WBC Continental Americas la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe americanul Khainell Wheeler, într-un meci desfăşurat pe durata a opt runde, la Cow Palace din Daly City (California).

„Sunt încântat să duc centura WBC Continental Americas şi prestigiul WBC în România. Această victorie este o dovadă a talentului şi a muncii grele a comunităţii boxului şi sunt onorat să îmi reprezint ţara pe scena mondială. A fost o luptă intensă, cu multe provocări, dar a dat totul şi au ieşit victorios. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată şi o dovadă a muncii şi dedicaţiei pe care o am la fiecare meci”, a afirmat Ronald ”The Thrill” Gavril, pe pagina sa de Facebook.

Pentru Gavril a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO). El mai are 3 înfrângeri. Românul are acum cinci victorii consecutive, iar pe precedentele patru le-a obținut prin KO tehnic. Dintre acestea, ultimele două confruntări au avut loc la semigrea, după ce el a boxat până atunci la supermijlocie.

Anamaria Prodan se mărită cu Ronald Gavril și deja știe care va fi meniul de la nuntă.

Comentarii
  • Pentru Gavril a fost a 23-a victorie la profesionişti (18 KO)

    Da, dar nu s-a antrenat pentru meciul vietii cu Prodanca. Reghe stie !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *