Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf. Cum au reușit cei doi să aibă acum „o relație fabuloasă”

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf. Cum au reușit cei doi să aibă acum „o relație fabuloasă”

02 oct. 2023, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trecut printr-un divorț cu scandal și au avut și un episod de agresiuni fizice. Iată că la un an de la incident, relația dintre Prodanca și Reghe este mult mai bună. Impresara susține că se înțelege foarte bine cu fostul soț și că discută adesea despre fiul lor, Bebeto, în vârstă de 14 ani.

Unul dintre cele mai răsunătoare divorțuri din showbiz a fost cel dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au pus capăt căsniciei, după multe acuzații venite din partea amândurora. În prezent, Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, alături de care a devenit din nou tată.

Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului și se pare că au ajuns să fie în relații bune. Impresara susține faptul că nu mai există certuri, ba chiar iau împreună toate deciziile legate de ducația băiatului lor, Bebeto, 14 ani, pe care îl vor trimite la școală în Statele Unite ale Americii.

De asemenea, impresara spune că relația lor este una fabuloasă și că totul este frumos acum.

„Sarah pleacă la lotul național, Rebecca s-a întors în America și Bebeto pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră. Și surorile la fel au fost, de la 14 ani au plecat.

Dar noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut așa din viața noastră a fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Anamaria Prodan în exclusivitate pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan își ajută financiar copiii

Cu toate că fiicele și Bebeto au început să câștige bani pe cont propriu Anamaria Prodan a mărturisit că încă îi susține financiar pe aceștia.

„Normal că le mai dau. Cum să nu le dau? Ele au început să facă banii lor, și Bebe face banii lui, dar mama este baza.

Dacă mă supără îi tai de la porție. Ba da. Dacă lucrurile nu merg cum vreau eu le tai porția. Eu sunt șef. Eu plătesc, deci eu comand. Sunt vulcanică atunci când mă enervez. Dacă mă uit o dată , toată lumea a înghetaț. Așa sunt cu toată lumea. Când mă uit, lumea îngheață. De mică am fost așa. Și cu sora mea, și cu prietenii. La 5 ani când mă uitam atent la ei, toți tăceau”, a menționat Anamaria Prodan, pentru Ego.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *