Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan s-a enervat după cel mai recent scandal cu soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara
Anamaria Prodan s-a enervat după cel mai recent scandal cu soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara

Anamaria Prodan s-a enervat după cel mai recent scandal cu soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara

14 iun. 2024, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan s-a enervat după cel mai recent scandal cu soțul ei, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Deși cei doi sunt despărțiți de mai bine de un an de zile, încă nu au divorțat oficial. Antrenorul și-a refăcut viața cu Corina Caciuc, o tânără care deja i-a dăruit doi băieți, în vreme ce sexy impresara se iubește cu boxerul Ronald Gavril.

„Că cineva ne-a furat skijet-ul și barca. (…) Nu trebuie să anunți pe nimeni dacă mi se strică ceva pentru că nu-mi dă nimeni bani să repar. Niște prieteni mi-au dus skijet-ul la reparat pentru că eu aveam treabă, puneam plantele în curte și așteptam telefon să îl aducă băieții la ponton. Eu nu deranjez din fire pe cineva. Eu îmi plătesc reparațiile, mă descurc singură. De trei ani nu mi-a dat nimeni niciun leu, nu a venit Reghecampf să-mi plătească vreo factură mie sau copiilor mei, așa că de ce ar fi trebuit să-i spun că mi s-a stricat skijet-ul și nu s-a reparat? Nu sunt nici neajutorată, nu sunt nici de pe stradă, nu-s fată de oraș, sunt Anamaria Prodan care poate să-și rezolve situațiile singură, fără niciun ajutor”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

Banii sunt încă subiect de scandal, ca dovadă că iubirea nu e chiar tot!

Sexy impresara și Laurențiu Reghecampf s-au certat în fața Poliției, la Snagov. Antrenorul a reclamat la poliție că mai multe bunuri comune au dispărut. Printre ele o mașină de lux, dar și un skijet. Aparatul pentru sport nautic era însă la un atelier de reparații din Snagov, după cum a constatat poliția.

„La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat.
În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024