Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, replici tranșante la adresa Biancăi Drăgușanu: „A tot încercat să fie vedetă. N-a ajuns nici în ziua de azi!”

Anamaria Prodan, replici tranșante la adresa Biancăi Drăgușanu: „A tot încercat să fie vedetă. N-a ajuns nici în ziua de azi!”

19 sept. 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan este o persoan foarte deschisă și spune mereu lucrurilor pe nume, uneori fără să țină cont de absolut nimic. Nici măcar Bianca Drăgușanu nu a scăpat de părerea impresarei.

În urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară.

Anamaria Prodan, replici tranșante la adresa Biancăi Drăgușanu

Anamaria Prodan este recunoscută pentru puterea emoțională de care a dat dovadă în ultimele luni. A trecut printr-un divorț, în urma căruia s-a reinventat din toate punctele de vedere. Și-a deschis noi afaceri profitabile, a început să aibă in ce în ce mai des activitate în mediul online și și-a dedicat timpul familiei sale.

Nici Bianca Drăgușanu nu se lasă mai prejos! Diva este femeie de afaceri, o mamă foarte grijulie și, de asemenea, și ea a trecut prin câteva căsnicii eșuate, însă din care a avut de învățat foarte multe lucruri prețioase. Anamaria Prodan, părere sinceră despre Bianca Drăgușanu

Anamaria Prodan este de părere că Bianca Drăgușanu nu a depus niciun efort pentru a deveni vedetă și că, mai degrabă, de-a lungul timpului a încercat să își facă o reclamă agresivă pentru a ieși în evidență.

Anamaria Prodan a adus în discuție și prima apariție a Biancăi Drăgușanu

De asemenea, Anamaria Prodan a spus despre Bianca Drăgușanu că mereu a încercat să fie vedetă, dar nu a reușit, asta încă din perioada în care a participat la emisiunea „Din Dragoste”.

„Cine o cunoștea din Petroșani, vreodată, pe Bianca Drăgușanu?! Nimeni! Ai văzut că ea a încercat, sărăcuța, de mică, de la „Din Dragoste”.

A tot încercat să fie vedetă.

N-a ajuns nici în ziua de azi! Pe bune! N-ai cum să fii vedetă așa! Poți să fii vedetă pe un alt segment pe care tu încerci să intri din ce în ce mai agresiv”,  declarat Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *