Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, replică acidă pentru Reghe în fața judecătorilor: “Uită-te la mine!”

Anamaria Prodan, replică acidă pentru Reghe în fața judecătorilor: “Uită-te la mine!”

05 apr. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la final de relație și despărțirea oficială este tot mai aproape. Cei doi au mers deja la prima înfățișare, unde s-au întâlnit după multă vreme. Impresara nu s-a abținut și i-a transmis un mesaj dur fostului sot.

Anamaria Prodan, lovitură dură pentru Reghe

Anamaria Prodan și Reghe s-au revăzut după o perioadă lungă de timp. Cei doi soți au mers la Tribunalul Buftea pentru divorț, unde au avut parte de o mulțime de tensiuni. Revederea a fost una emoționantă, dar se pare că mai mult pentru Prodanca.

Reghe nici măcar nu a salutat-o când a ajuns la Judecătorie, dar impresara tot a afișat o atitudine pozitivă și plină de curaj. Aceasta a făcut și glume în timpul procesului, care nu i-au picat deloc bine antrenorului. Mai exact, de față cu toată lumea din sală, i-ar fi spus fostului soț că acesta o iubește în tăcere.

„Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: „ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara este convinsă că Reghe încă o mai iubește, dar nu poate da înapoi, având in vedere că va deveni tată curând. Anamaria susține că acesta și-ar fi dat seama de greșelile făcute, dar nu mai are de ales și va renunța la familia lui pentru alta nouă.

Reghe și-ar fi ignorat copiii

Anamaria a mers la proces alături de Sara și Bebeto, pe care Reghe i-ar fi ignorat complet. Acesta nu ar fi vrut nici măcar să îi salute pe aceștia, lucru ce a deranjat-o tare pe impresară. La fel de ignorant ar fi fost și Luca, fiul lui Reghe din prima căsătorie, care doar și-a privit subtil frații.

Totusi, antrenorul ar fi vorbit retras cu Luca. Martorii susțin că cel mic a lipsit de lângă sora lui, care s-ar fi panicat că nu îl găsește, dar imediat ar fi descoperit că stătea de vorbă cu tatăl lui.

 

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024