Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan prima reacție după ce a apărut poza cu presupusul iubit: „Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul”

Anamaria Prodan prima reacție după ce a apărut poza cu presupusul iubit: „Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul”

28 mart. 2022, 23:45,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan, prima reacție după imaginea cu presupusul iubit. Anamaria Prodan a trecut prin multe greutăți în ceea ce privește viața sa sentimentală. Se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, dar sexy impresara susține că iubește din nou. Recent, a postat o imagine cu un bărbat, despre care s-a spus că ar fi iubitul ei, iar acum a oferit primele lămuriri în acest sens.

Impresara a descoperit ea iubirea la brațul unui bărbat misterios

Anamaria Prodan a trecut prin episoade extrem de dificile în ultima perioadă, din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf. Dacă antrenorul și-a găsit fericirea în brațele altei femei, sexy impresara a descoperit și ea iubirea la brațul unui bărbat misterios.

Până de curând, aceasta nu a vrut să ofere prea multe declarații despre relația ei, însă acum a dat cărțile pe față. Iată ce a declarat, referitor la mutarea sa de acasă!

Aceasta a ridicat o problemă extrem de interesantă: se va muta sau nu de acasă, alături de noul iubit..

Anamaria Prodan, prima reacție după imaginea cu presupusul iubit

Anamaria Prodan a vorbit recent despre noua sa relație. Făcând referire la una dintre imaginile postate pe rețelele de socializare, aceasta a declarat că niciodată nu s-ar afla într-un apartament alături de iubitul său, ci petrecea câteva momente în biroul acestuia. Momentan, ea nu are de gând să se mute din vila de la Snagov și își dedică zilele creșterii fiului ei.

„E biroul șeicului, niciodată apartament. Zilele și nopțile, eu mi le petrec cu copiii mei. Locuiesc, deocamdată, în Snagov, cu copilul meu. Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul!”, a declarat impresara, în exclusivitate, pentru Click!

Aceasta a declarat că până când nu va finaliza divorțul, nu se va muta de acasă. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a menționat că se simte la un alt nivel față de experiențele trecute pe care le-a avut. Sexy impresara nu a oferit mai multe detalii despre acest subiect, însă o va face în viitorul apropiat.

„Până când nu sunt o femeie divorțată, nu mă mut de acasă. Dar, da, este cât se poate de adevărat că sunt la alt LEVEL (nivel). Și voi anunța totul mândră cât de curând”, a mai declarat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *