Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și iubita lui

Anamaria Prodan, prima reacție după ce a aflat că a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și iubita lui

14 mart. 2022, 22:03,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan este o femeie puternică, iar în ultima perioadă a tot arătat acest lucru. Pe data de 8 martie 2022, Laurențiu Reghecampf și actuala sa iubită au dat-o în judecată pe impresară, cerându-i daune morale pentru ieșirile publice avute la adresa lor. Iată ce a răspuns aceasta la aflarea veștii!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să rămână pe primele pagini ale ziarelor din cauza divorțului lor.

Antrenorul Craiovei și iubita sa au dat-o în judecată pe impresară

Cei doi se pare că nu au ajuns nici în ziua de astăzi la o înțelegere! Antrenorul Craiovei și iubita sa au dat-o în judecată pe impresară și i-au cerut daune morale pentru ieșirile publice pe care le-a avut în ultimul timp. Acesta este al doilea proces la care sexy impresara va fi nevoită să se prezinte.

Aceasta ar trebui să se prezinte pentru prima dată în fața judecătorilor pe data de 7 aprilie 2022. Iată care a fost prima reacție a impresarei cu privire la acest lucru!

Cum a reacționat Anamaria Prodan

Sexy impresara a oferit o primă reacție cu privire la procesele pe care urmează să le aibă cu fostul ei soț și actuala sa iubită. Vedeta susține că nu are timp pentru asemenea situații și susține că avocatul său este cel care se va ocupa de tot.

„Am atâta treabă, crede-mă, că numai de asta nu-mi arde! Avocatul meu se ocupă de așa ceva. Pe mine și pe copii nu ne interesează nimic ce vine din partea lui Reghecampf. Singurul lucru pe care i l-am cerut (lui Laurențiu Reghecampf, n. red,), de un an încoace, a fost doar să meargă la antrenament, la școală, în cantonament ca să își vadă băiatul”, a spus ea pentru FANATIK.

Anamaria Prodan, atac la adresa Corinei Caciuc

Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a oferit un atac direct la adresa Corinei Caciuc. Ea susține în continuare că Laurențiu Reghecampf refuză să își viziteze fiul.

„Nu a avut voie până acum. Are voie să facă ședințe foto, să cumpere daruri scumpe, să care de acasă ce poate. (…) Bine că am cel mai înțelept băiețel de pe pământ! Probabil că o să-l vadă la tv când o să ajungă mare fotbalist și o să se gândească ce fel de bărbat a fost… Și ce tată! Deci nu ne interesează Reghe, amanta sau lumea lui”, a adăugat ea.

Contactat de jurnaliști, Laurențiu Reghecampf nu a vrut să comenteze întreaga situație. Acesta vrea să fie extrem de discret cu viața sa personală și preferă să nu se implice în conflicte.

„Nu am nimic de comentat”, a declarat el pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *