Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan pozează nud la 50 ani! Cum rezistă impresara după divorț

Anamaria Prodan pozează nud la 50 ani! Cum rezistă impresara după divorț

07 mart. 2022, 14:16,
în Cancan

Anamaria Prodan a pozat nud pentru prima oară în 2006 și dorește să o facă din nou la împlinirea vârstei de 50 ani. La aflarea acestei vești, Gigi Becali nu a fost deloc încântat, însă vedeta a declarat că „ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”. Trecând recent printr-un divorț, Anamaria și Reghecampf și-au spus cuvinte grele unul altuia. 

Vedeta a mai pozat nud în 2013 pe coperta revistei Tabu. Aceasta a apărut în tabloid cu sânii acoperiți cu două mingi de fotbal, ținute în mână de către fostul soț, Reghecampf. Antrenorul nu a fost de acord cu pictorialul, însă frumoasa vedetă l-a convins să facă acel pictorial.

Impresara Anamaria Prodan va poza nud anul acesta

Anamaria Prodan a declarat într-un interviu că va face un pictorial cu cei de la Playboy când va împlini vârsta de 50 ani. Impresara își va sărbători ziua de naștere în decembrie. Vedeta a luat această decizie după divorțul de Reghecampf. Nu este un secret, că Anamaria a mai pozat și în trecut nud. Imaginile provocatoare au propulsat-o în preferințele bărbaților. Aceasta a mărturisit că nu regretă decizia pe care a luat-o în trecut. La aflarea acestei vești, Gigi Becali nu a fost mulțumit de hotărârea impresarei, însă aceasta a declarat că: „Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita”. 

De curând au circulat pe internet poze nud cu vedeta, imagini ce au fost trimise doar fostului soț. Aceasta suspectează că fotografiile ar fi fost făcute publice de către amanta acestuia. Singura persoană care ar fi avut acces la telefonul acestuia este Corina Caciuc, femeia ce urmează să îi dăruiască un copil lui Laurențiu Reghecampf.

Divorț cu scandal între impresară și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a decis să pună punct mariajului dintre el și frumoasa impresară Anamaria Prodan. Acesta a hotărât să înceapă o nouă viață alături de Corina Caciuc, femeia ce îi va dărui și un copil. Anamaria Prodan i-a adresat multe cuvinte grele lui Reghecampf, dezamăgită fiind de decizia acestuia de a divorța. Impresara a decis să plece în Dubai pentru a uita de divorțul dureros prin care trece. Deși rănită, vedeta i-a transmis fostului soț un mesaj prin care i-a spus că l-a iertat.

„Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a declarat Anamaria Prodan.

Reghecampf nu a dorit sa ofere declarații cu privire la divorțul dintre el și impresară, însă în podcast-ul lui Măruță a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate. Antrenorul a declarat că Anamaria nu valorează nimic pentru el și o respectă doar pentru că e mama fiului său. Acesta a mai menționat că și-a răsfățat fosta soție și orice își dorea îi cumpăra, fără să o refuze vreodată.

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât”, a declarat vedeta.

Anamaria Prodan, în vârstă de 49 ani, a declarat că va poza din nou nud când va împlini 50 ani. Controversata vedetă a mai pozat în tinerețe în Playboy și nu regretă această decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *