Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan o ironizează pe Corina Caciuc. „Eu nu-s moartă de foame!”

Anamaria Prodan o ironizează pe Corina Caciuc. „Eu nu-s moartă de foame!”

12 iul. 2024, 14:20,
în Cancan

Anamaria Prodan nu a pierdut ocazia să o ironizeze pe Corina Caciuc, actuala iubită a fostului ei partener. Ironia a pornit de la o declarație a lui Laurențiu Reghecampf, în care antrenorul a povestit ce s-a întâmplat la prima lor ieșire la restaurant împreună.

Ce spune Laurenţiu Reghecampf despre  Corina Caciuc

Laurenţiu Reghecampf a povestit recent, într-un podcast, despre prima sa ieșire la restaurant cu Corina Caciuc, menționând că nu s-a comportat deloc ca un gentleman.

„Eu sunt romantic, nu… Am dus-o la restaurant, i-am dat niște creveți d-ăia mari în Dubai. Și i-am zis: „Uite, am comandat ceva să mâncăm, sunt cei mai buni creveți”. De-ale mele, prostii. Și îmi spune ea: „Erau patru, tu ai mâncat trei, eu am mâncat unul, eram moartă de foame! Îmi era o foame de nu mai vedeam! Și tu ai zis: eu m-am săturat, nu mai mâncăm nimic!”. Am mâncat eu trei. „Eu m-am săturat, nu mai mănânc nimic. Tu mai vrei ceva?”. Și normal, ce putea să zică? „Nu!”. Mereu îmi spune, când mâncăm creveți: „Patru? Mănânci tu trei, te-ai săturat și apoi nu mai mâncăm nimic!”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan o ironizează pe Corina Caciuc

Aflată în Los Angeles, unde a sărbătorit ziua de naștere a iubitului său, Ronald Gavril, Anamaria Prodan nu a rezistat să nu posteze pe Instagram o imagine însoțită de un comentariu care o viza direct pe Corina Caciuc.

„Santa Monica Bulevard la o porție de shrimpi…mai altfel. 4 bucăți pt iubitul meu căci eu nu-s „moartă de foame”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a răbufnit după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf!

După ultimul scandal dintre cei doi, când a făcut live de la service-ul unde se afla skijet-ul familiei și pe care Laurențiu Reghecampf a vrut să îl ia, vedeta s-a concentrat asupra familiei sale frumoase și asupra carierei.

Impresara a fost foarte revoltată și a spus că îi este milă, iar Laurențiu Reghecampf ar avea probleme financiare.

De asemenea, vedeta a spus că ar fi executat silit pe bunurile pe care le are pe numele său. Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și l-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf, iar declarațiile pe care le-a făcut au fost foarte dure. După cum știm, Anamaria Prodan este o femeie sinceră și nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situație.

Anamaria Prodan nu s-a oprit aici și a ironizat-o pe Corina Caciuc după cele spuse de Laurențiu Reghecampf în podcast la Bursucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *