Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan, nașă pentru copilul lui Reghecampf? Ce dezvăluiri a mai făcut impresara

Anamaria Prodan, nașă pentru copilul lui Reghecampf? Ce dezvăluiri a mai făcut impresara

14 oct. 2021, 11:41,
în Cancan

Anamaria Prodan, încă soția lui Laurențiu Reghecampf, continuă să șocheze cu declarațiile făcute în scandalul momentului. Astfel, de curând s-a aflat că Laurențiu Reghecampf ar fi depus deja acțiune de divorț în instanță, dorind să redevină un bărbat liber. Și aceasta deoarece s-ar părea că iubita acestuia, Corina Caciuc, ar fi însărcinată în luna a treia. Colac peste pupăză, Anamaria Prodan ar fi dispusă să boteze ea copilul pe care îl va avea actualul ei soț cu amanta.

În perioada aceasta, Anamaria Prodan trece printr-o situație extrem de dificilă. Totul a început în primăvara acestui an, când au apărut primele zvonuri cu privire la divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Dar timpul a trecut, iar acum sexy-impresara este la un pas de a deveni o femeie singură, după ce Reghecampf a depus acțiune de divorț de aceasta. Și totuși, Anamaria Prodan nu se poate împăca cu gândul că l-ar putea pierde pe soțul ei.

Ce spune Anamaria Prodan despre copilul lui Reghecampf

Chiar dacă profesional îi merge excelent, Anamaria Prodan traversează în prezent cea mai grea etapă a vieții sale. Iar aceasta mai ales de când Laurențiu Reghecampf a declarat public, pentru a doua oară, că divorțează de Anamaria Prodan. Astfel, impresara continuă să uimească pe toată lumea cu declarații care mai de care mai controversate. De asemenea, ea nu poate accepta ideea că familia ei se destramă.

În mass-media apar tot mai multe informații cu privire la Corina Caciuc, femeia cu care Laurențiu Reghecampf și-a refăcut deja viața. Iar aceasta se întâmplă încă de dinainte de a deveni un bărbat cu adevărat liber. Chiar dacă de-a lungul timpului au existat zvonuri că Reghe ar avea amante, acum ar fi ceva sigur iar noua lui relație este una cât se poate de serioasă. Mai mult, iubita lui Reghe ar fi însărcinată în luna a treia, iar antrenorul ar fi ales deja nașii pentru copilul care va veni pe lume anul viitor.

Cu toate acestea, în cazul în care se va demonstra că Reghe urmează să devină tătic, Anamaria Prodan susține că va fi ea cea care divorțează. În plus, va fi și nașa copilului, alături de bunul ei prieten, Adrian Thiess.

„Dacă e adevărat, eu şi Adrian Thiess suntem naşi, eu devin naşa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorţez eu. Noi nu divorţăm!”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara este dispusă să îl ierte pe Reghecampf

Anamaria Prodan nu se poate împăca cu ideea că în curând nu va mai fi soția lui Reghecampf și neagă cu vehemență orice veste în acest sens. Impresara a mai spus că nu știe nimic despre despărțire și nimeni nu a informat-o despre așa ceva. Și totuși, se pare că de ceva vreme, Laurențiu Reghecampf locuiește împreună cu Corina Caciuc, în apartamentul său din Craiova.

Cu toate acestea, fiica regretatei Ionela Prodan este convinsă că lucrurile vor reveni la normal sau cel puțin se vor clarifica. Cât despre Laurențiu Reghecampf, dacă ar fi posibil, ea spune că l-ar ierta și l-ar primi înapoi în viața ei fără să se gândească prea mult. În plus, este dispusă să uite tot și să aibă din nou încredere în el, pentru că îl divinizează și sentimentele față de acesta nu se pot schimba așa ușor.

„Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să îi dau absolut totul pe mână, aș face la fel. Pentru că nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău, cineva în care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vieții pentru familia ta”, a mai spus Anamaria Prodan despre Reghecampf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *