Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan, mesaj subliminal pentru Reghecampf: „Fără tine …”

Anamaria Prodan, mesaj subliminal pentru Reghecampf: „Fără tine …”

29 oct. 2021, 11:25,
BZI.ro, în Cancan

Anamaria Prodan a transmis un mesaj subliminal pentru Laurențiu Reghecampf prin care demonstrează că este extem de hotărâtă să-și vadă de viață. Impresara l-a iertat pe fostul ei soț și a ținut să îi transmită un mesaj subti.

Cu toate că a încercat din răsputeri să țină de căsnicie, între cei doi nu există cale de împăcare. Actualul antrenor al Craiovei a decis să își refacă viața cu o tânără care urmează să îl facă tătic.

Anamaria Prodan spune că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mărturisit că atât ea, cât și membrii familiei… l-au iertat pe Laurențiu Reghecampf pentru greșelile făcute. Impresara vrea să-și vadă în continuare de viață și i-a urat mult noroc celui care încă îi este soț.

Acum câteva zile, impresara a lansat două cărți:

”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și ”Cântecul vieții mele”, cea din urmă fiind cartea dedicată în memoria mamei sale, Ionela Prodan. La eveniment au participat mai multe persoane apropiate impresarei

Anamaria Prodan, mesaj subliminal pentru Reghecampf

În aceste momente, prietenii apropiați ai vedetei îi sunt alături, iar aceasta își petrece majoritatea timpului în compania lor. Aseară, Anamaria s-a filmat în timp ce se afla în bolidul ei de lux. Nu era singură, ci în compania unor apropiați care nu voiau să apară în video.

Pe fundal se auzea celebra melodiei a lui Cher, ”Sunt destul de puternică să trăiesc fără tine”, care părea a fi un mesaj subtil pentru Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan era cu zâmbetul pe buze și fredona cu patos versurile piesei: ”Prietenii mei sunt aici cu mine, dar nu vor deloc să apară”, a spus impresara pe Instagram.

Gigi Becali, amendat dupa ce a discriminat-o pe Anamaria Prodan

De cativa ani, cei doi sunt intr-un razboi, iar acum impresara a felicitat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru decizia amendării omului de afaceri.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu femei, eu nu discut cu femeile. Eu afaceri nu fac dacă ești femeie”, a spus Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Anamaria Prodan a rabufnit pe pagina ei de Instagram si a publicat decizia Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării  transmitandu-i in acelasi timp si un mesaj dur.

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită”,  a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *