Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, mesaj pentru Ronald Gavril. Ipostaza în care s-au afișat cei doi

Anamaria Prodan, mesaj pentru Ronald Gavril. Ipostaza în care s-au afișat cei doi

20 sept. 2024, 19:00,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan i-a făcut o declarație de iubire partenerului ei de viață. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de fiecare moment pe care îl au împreună. Impresara a publicat o fotografie într-o ipostază romantică, alături de un text important.

Anamaria Prodan și Ronald Gavrilă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Cei doi au numeroase planuri de viitor împreună și sunt cei mai fericiți, pe zi ce trece. Impresara i-a făcut o declarație de iubire partenerului ei de viață.

Anamaria Prodan, mesaj pentru iubitul ei

Anamaria Prodan a fost întotdeauna sinceră și a vorbit deschis despre sentimentele sale. Și-a găsit fericirea în brațele lui Ronald Gavril care o face să se simtă împlinită și fericită. Impresara publică numeroase imagini impreună, iar de data aceasta a adăugat și o declarație frumoasă.

Vedeta a întrebat „Ce este dragostea?”, adâugând și un răspuns cu privire la persoana dragă din viața ei. Anamaria Prodan i-a făcut numeroase declarații de dragoste partenerului de viață, atât în mod particulat, cât și public.

„Ce este dragostea? Dragostea este acea persoană a cărei lipsa o simți deși esti înconjurat de milioane de oameni @ronaldgavril”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, recunoscătoare pentru relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan are o iubire ideală cu luptătorul și este recunoscătoare zilnic pentru ceea ce trăiește. Impesara a făcut mai multe declarații în podcastul de care îl moderează despre Ronald Gavrilă. Consideră că este într-o perioadă ideală a vieții sale și se bucură de fiecare moment pe care îl are.

„Îți mulțumesc pentru fiecare secundă. Trăiesc frumos și mă emoționez când vorbesc de tine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce îmi dă să trăiesc, cât este (…) Noi trăim fiecare moment frumos fără să dau explicații nimănui, fără să mai ascund lucruri și îți mulțumesc că ești lângă mine și mă susții, chiar și astăzi când n-am terminat socotelile vechi cu fostul soț (…) Faptul că m-am simțit atât de liberă, atât de relaxată, că m-ai făcut să râd, încât am uitat de toate problemele mele”, declara Anamaria Prodan, în fața lui Ronald Gavril, în podcastul pe care îl moderează impresara.

Comentarii
  • Nu intereseaza pe nimeni

    Prodanca, la fel ca toate vedetele de carton, sufera de exhibitionism mediatic si e in stare sa arate tot ce se intampla in viata ei doar ca sa se vorbeasca despre ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`