Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc

01 iun. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan nu-și mai vede capul de atâtea afaceri nou lansate, dar tot găsește un pic de timp pentru a se tachina, pe rețelele sociale, cu încă actualul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Fie postează câte un mesaj cu subînțeles, fie câte o poză cu ea, interzis de sexy, de parcă ar dori să îi arate fostului ce femeie a pierdut.

Marți, 31 mai, pe Internet au circulat o mulțime de imagini cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și băiețelul lor, Liam. Cătălin Măruță a fost cel care i-a surprins la un restaurant, i-a filmat, după care a pus acel video pe Instastory. S-a viralizat cu ușurință și a apărut și în toată presa. Mulți au semnalat ce bine arată Corina Caciuc, la doar 12 zile după ce a născut, alții că le stă foarte bine împreună sau că se citește fericirea pe chipul lor.

Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc?

În tot acel timp, Anamaria Prodan se afla în Dubai, unde se bucura de luxul pe care îl oferă viața în cel mai mare și cosmopolit oraș din Emirate. Ana a publicat, pe Instagram, imagini cu ea la Burj al Arab, la piscină sau la magazinele de lux. Dar asta nu e tot. Impresara s-a pozat în costum de baie, unul extrem de decoltat, iar lângă poză a pus doar un hashtag: #eusuntanamariaprodan, același folosit și la poza cu ea în costum de baie alb, de pe marginea piscinei.

Dar asta nu e tot. Pe Instastory, Anamaria Prodan a pus două mesaje care nu are nevoie de nici o interpretare: „No matter what happens keep moving forward” și „fuck past, future still in my hands”. Adică „indiferent de ceea ce se întâmplă, continuă să mergi înainte” și „la naiba cu trecutul, viitorul este încă în mâinile mele”. Este evident către cine sunt îndreptate aceste cugetări.

Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Duminică seara, antrenorul Universității Craiova a acordat un interviu în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Acolo, el a vorbit despre fostele sale căsnicii, despre viața de familie, dar și despre planul profesional.

Chiar dacă și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc și se află în plin proces cu actuala lui soție, Anamaria Prodan, el a mărturisit că nu va șterge tatuajul de pe corp cu sexy impresara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *