Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram pentru Reghe. Andreea Tonciu a reacționat imediat

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram pentru Reghe. Andreea Tonciu a reacționat imediat

21 iun. 2021, 11:07,
în Cancan

Anamaria Prodan a transmis un mesaj emoționant pe Instagram pentru Reghe, care nu duce nicicum cu gândul la o despărțire. Impresara postează în mediul online diferite fotografii și povești care par să infirme zvonul cu privire la divorțul celor doi.

În cursul săptămânii trecute, Laurențiu Reghecampf a oferit în presă o declarație cel puțin controversată. Antrenorul spunea că divorțează și că își dorește să fie lăsat în pace de către presă.

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram pentru Reghe

În această dimineață, sexy impresara, Anamaria Prodan, a postat pe Instagram o fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf, eleganți, îmbrăcați în alb, la malul mării, dar nu asta este atât de important, ci mesajul pe care l-a scris în dreptul imaginii.

Vedeta își declară dragostea față de Reghe în văzul tuturor internauților. Cea care a interacționat imediat la postarea cu pricina a fost nimeni alta decât Andreea Tonciu, care a lăsat câteva inimioare într-un comentariu.

„Cause it s you and me and all of the people with nothing to do nothing to prove
and it s you and me and all of the people and i don t know why i can t keep my eyes off of you ❤️❤️❤️” – Traducere: „Pentru că suntem eu și cu tine și toți oamenii care nu au nimic de făcut și nimic de demonstrat, suntem tu și eu și toți ceilalți oameni și nu știu de ce nu-mi pot lua privirea de la tine”.

Impresara a pus punct în scandalul momentului

Potrivit declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, lucrurile între cei doi soți stau extem de bine și nu a fost vorba de nicio ceartă și lucrurile se desfășoară în parametri normali.

Impresara a avut doar cuvinte de laudă pentru Laurențiu Reghecampf și chiar a declarat că vor „muri împreună”.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan.

Mariana Pfeiffer, reacție după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan

În vârstă de 55 de ani, Mariana Pfeiffer a mărturisit că nu este interesată de capitolul delicat pe care îl traversează fostul ei soț. Felul în care a reacționat înseamnă pentru unii dintre susținătorii ei că nu își dorește să se amestece în viața lui Reghe în niciun fel, mai ales acum, când se pregătește să divorțeze de cea care i-a devenit a doua soție, Anamaria Prodan.

“Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect”, a declarat ex-nevasta lui Laurențiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Pe de altă parte, puțini își amintesc că Mariana Pfeiffer și Reghe s-ar fi despărțit din cauza celebrei impresare, susțin unele surse. Nunta lor a avut loc în 1994, iar divorțul a venit la 13 ani distanță. Într-un interviu mai vechi, prima soție a îndrăgitului antrenor a făcut mărturii-bombă despre începutul căsătoriei lui cu Anamaria Prodan.

În această dimineață, sexy impresara, Anamaria Prodan, a postat pe Instagram fotografie cu ea și Laurențiu Reghecampf alături de un mesaj emoționant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *