Prima pagină » Radio » Actualitate » Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa fostului soț. Laurențiu Reghecampf, în ipostaze tandre cu Corina Caciuc

Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa fostului soț. Laurențiu Reghecampf, în ipostaze tandre cu Corina Caciuc

12 sept. 2022, 10:54,
BZI.ro, în Radio

Anamaria Prodan a transmis pe rețelele de socializare un mesaj dur la adresa fostului soț, după ce Laurențiu Reghecampf s-a pozat în ipostaze tandre cu Corina Caciuc. Cei doi se află în plin proces de divorț iar impresara nu pierde niciun prilej în a-l ataca pe selecționer. Dincolo de toate acestea, Laurențiu Reghecampf trăiește cele mai fericite momente de când a devenit tată pentru a treia oară.

De când a devenit tată pentru a treia oară, Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Pe rețelele de socializare, antrenorul nu se sfiește să posteze fotografii cu Corina Caciuc și cu fiul lor, Liam. În acest weekend, proaspeții părinți au avut parte de o escapadă romantică și s-au fotografiat în ipostaze tandre, la piscină. Fotografia a strâns imediat foarte multe aprecieri și comentarii.

La numai o zi distanță, Anamaria Prodan a postat un mesaj dur la adresa celor care nu meritau admirația ei. După cum se știe, antrenorul și fosta sa parteneră se află în proces de divorț și se pare că relațiile dintre cei doi sunt tot mai tensionate.

Anamaria Prodan, mesaj dur la adresa fostului soț

Recent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au acordat câteva momente de relaxare. După victoria echipei Neftchi Baku, formația antrenată de Reghe, proapătul tătic și iubita sa au mers la pisicină. Pe contul său de Instagram, antrenorul de fotbal și Corina Caciuc s-au fotografiat în ipostaze tandre, la pisicină. Ulterior, Anamaria Prodan a postat un mesaj acid adresat oamenilor care au trecut prin viața ei.

„Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să pun pe piedestal oameni ce nu meritau nici să fie puși sub preș”, este mesajul publicat de Anamaria Prodan, pe InstaStory, la scurt timp.

Înainte de venirea pe lume a lui Liam, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că este împlinit și că viața sa a luat o întorsătură pozitivă. Mai mult, acesta i-a transmis un mesaj și fostei sale partenere, susținând că își dorește să aibă parte de aceleași lucruri.

„Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf este fericit de când a redevenit tată

Pe rețelele de socializare, antrenorul de fotbal postează adesea imagini cu băiețelul său. Recent, acesta a publicat o fotografie cu băiețelul său, în timp ce dormea. Cel mic e întins pe pat și ține în brațe o jucărie de pluș. Inițial, fotografia a fost făcută publică pe contul Corinei Caciuc, apoi a fost distribuită de antrenorul de fotbal.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu doi ani, în cadrul unei petreceri. Ulterior, Laurențiu Reghecampf a fost cel care a făcut primul pas și a luat legătura cu șatena. În urmă cu 4 luni, Corina Caciuc l-a făcut pe antrenorul de fotbal tată pentru a treia oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *