Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan își apără soțul. Vedeta dezminte toate zvonurile legate de Laurențiu Reghecampf: ,,Niciodată soțul meu…”

Anamaria Prodan își apără soțul. Vedeta dezminte toate zvonurile legate de Laurențiu Reghecampf: ,,Niciodată soțul meu…”

02 oct. 2021, 11:00,
în Cancan ultimă oră

Celebra impresară a răbufnit în urma acuzațiilor făcute la adresa lui Reghe de către cel mai tânăr patron al fotbalului românesc.

Anamaria Prodan nu a mai suportat ca numele soțului ei să fie inclus în zvonuri care mai de care, așa că a ținut să îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf, care a fost ținta unor noi acuzații, de această dată venite chiar din partea patronului FCU Craiova.

Adrian Mititelu Jr. l-a atacat dur pe Reghe și a făcut numeroase declarații la adresa acestuia, motiv pentru care impresara a ținut să lămurească pe toată lumea cum stau, de fapt, lucrurile.

Anamaria Prodan își apără soțul

În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri cum că mariajul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf s-a destrămat  și că soțul vedetei s-ar fi cuplat cu mai multe domnișoare.

Sătulă de toată situația creată și de acuzațiile la adresa partenerului ei de viață, impresara a ținut să îl apere pe tatăl copiilor ei și să transmită un mesaj public, prin care să lămurească pe toată lumea cu privire la „scandalul cu amantele”.

Astfel, Anamaria a dezmințit toate informațiile apărute în presă despre așa zisele infidelități ale lui Reghe și a făcut o remarcă referitoare la declarațiile lui Adrian Mititelu Jr.,care l-a atacat dur pe soțul ei:

„Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ.”, a scris Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul ei

Chiar dacă s-a vorbit foarte mult despre un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara a declarat în nenumărate rânduri, în ultimul timp, că totul este bine în mariajul ei și nici nu se pune problema de o despărțire.

Mai mult, pe lângă faptul că își apără mereu soțul ca o leoaică și dezminte toate acuzațiile la adresa acestuia, vedeta pare mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul ei de viață, căci îi face numeroase declarații de dragoste în online:

„Soţul meu este cel mai puternic bărbat. Cel mai mândru bărbat. Cel mai bun tată din Univers. Tati, noi te iubim enorm. Îţi urăm baftă multă, eşti prea mare să te uiţi în stânga şi în dreapta. Te iubim, soarele nostru!”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *