Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan îl amenință pe Laurențiu Reghecampf cu închisoarea

Anamaria Prodan îl amenință pe Laurențiu Reghecampf cu închisoarea

12 iul. 2022, 20:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan continuă seria atacurilor la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Impresara face acuzații grave la adresa încă soțului ei, în prezent antrenor la Neftchi Baku și îl amenință pe acesta cu închisoarea.

A trecut un an de când Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța de Anamaria Prodan, iar în tot acest timp cei doi s-au luptat prin tribunale și impresara a avut o mulțime de replici acide la adresa încă soțului ei.

Anamaria Prodan îl amenință pe Laurențiu Reghecampf cu închisoarea

Impresara a anunțat că Laurențiu Reghecampf i-a furat dosarul medical din casă și acum o șantajează că face totul public. Anamaria Prodan a mai spus că acest lucru se pedepsește cu închisoarea în orice țară, nu doar în România, mai ales că este vorba de șantaj la mijloc.

„Gândește-te că orice prostie ar face, orice mitocănie… că mi-a luat dosarul medical, că îl publică. El nu știe că își face și mai mare rău. Să ai dosarul medical al cuiva și să îl șantajezi cu dosarul medical. Este pușcărie foarte multă! Și în America, și în România. Și oriunde. El și-a pierdut toate mințile pe care le mai avea. Iar eu sunt Anamaria Prodan. Și pot să vorbesc când am dreptate și când am probe”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube.

Anamaria Prodan: „De doi ani, doar a furat”

Anamaria Prodan spune despre Laurențiu Reghecampf că nu a contribuit cu nimic și că doar a furat. Impresara susține că antrenorul nu a respectat programul de vizită pentru Bebeto după ce a fost fixat de judecătorie.

„De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ”, mai spune Anamaria Prodan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *