Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe! Antrenorul s-a împăcat cu familia Becali

Anamaria Prodan îi răspunde lui Reghe! Antrenorul s-a împăcat cu familia Becali

06 nov. 2021, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan îi dă replica lui Laurențiu Reghecampf care este pe cale să semneze un contract de impresariat cu familia Becali, mai exactcu Giovanni, unul dintre principalii rivali ai vedetei.

Ea consideră că Reghe va face o greșeală enormă dacă va bate palma cu oamenii cu care familia lor nu s-a înțeles niciodată. Ar fi o altă trădare pe care impresara de fotbal ar suferi-o din partea soțului ei.

Ce spune Anamaria Prodan despre colaborarea dintre Reghe și Giovanni Becali

Vedeta spune că asta e o “răzbunare de fraierici”, și că nu crede că soțul ei va face asta. Totuși, Anamaria Prodan a declarat că dacă Reghe semnează cu Giovanni Becali, îi transmite felicitări. Ea a precizat că nu a avut niciodată contract de impresariere cu Laurențiu Reghecampf, deși l-a ajutat în carieră.

Anamaria Prodan a declarat că aceste mutări sunt niște copilării și face apel la demnitatea lui Reghe despre care spune că nu crede că se va face de râs față de copiii lui.

Astea sunt niște copilării, niște răzbunări de fraierici din ăștia de pe stradă. Ăla vine și spune semnează soțul Anei cu mine, celălalt nu cred că va face acest lucru niciodată, pentru că se va face de râs față de copiii lui. Eu cred că, totuși, puțină demnitate există în toată lumea asta, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara de fotbal consideră că Reghecampf este răspunzător pentru alegerile sale, dar că e bine să aibă grijă totuși că are o familie și un copil, să nu-i trădeze. Anamaria Prodan a mai spus că indiferent de ceea ce se spune despre Reghe, el este tatăl copilului său, omul pe care îl cunoaște bine și nu crede că va face o greșeală atât de mare. De asemenea, vedeta crede că antrenorul de fotbal este prea mândru ca să se milogească la familia Becali.

În ceea ce îl privește pe Giovanni Becali, Anamaria a declarat că nu are ce se comenteze despre el, că el este cel care a avut probleme cu ea, și nu invers.

Conflictul continuă între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf care sunt în proces de divorț. Antrenorul de fotbal este cel care a depus actele și i-a cerut soției sale să renunțe la numele lui. Anamaria a primit vestea cu mirare, dar a spus că se va conforma dacă asta își dorește soțul ei.

Reghe este într-o relație cu o tânără care așteaptă un copil. Se numește Corina Caciuc și locuiește cu antrenorul la Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *