Prima pagină » Actualitate » Anamaria Prodan este în lacrimi! Prietenul ei milionar și-a pus capăt zilelor: „Drum lin printre stele!“

Anamaria Prodan este în lacrimi! Prietenul ei milionar și-a pus capăt zilelor: „Drum lin printre stele!“

22 feb. 2024, 10:31, 1 ,
în Actualitate

Anamaria Prodan este în lacrimi după ce bunul ei prieten Joel Fenelon Joseph s-a sinucis. Omul de afaceri s-a aruncat de la etajul 55, în Dubai. Cel considerat cel mai bun prieten al Anamariei Prodan era grav bolnav.

Anamaria Prodan este în lacrimi!

Anamaria Prodan este distrusă de durere după ce un bun prieten pe care îl numea chiar „frate“ a ales să-și pună capăt zilelor. Joel Fenelon Joseph s-ar fi aruncat de la etajul 55 al unei clădiri din Dubai.

Anamaria Prodan, care a fost în Dubai de Revelion, a postat și o poză cu omul de afaceri haitian pe contul său de Instagram, acolo unde a scris: ”Drum lin printre stele Joel”.

Joel Fenelon Joseph ar fi avut probleme grave de sănătate, iar din cauza suferinței trăite, acesta a decis să recurgă la acest gest. Joel urma și un tratament împotriva cancerului, iar apropiații lui susțin că acesta nu mai avea nicio speranță.

Mai multe imagini postate pe contul de Instagram al Anamariei Prodan în trecut sugerau o apropiere strânsă între afacerist şi impresară, fiind numiți „frați”, iar în urmă cu aproximativ un an, aceștia apăreau împreună, în culmea fericirii, în postările impresarei.

Cine a fost Joel Fenelon Joseph

Joel Fenelon Joseph a avut o carieră înfloritoare după ce se întorsese din Haiti, acesta având în Dubai de o avere de sute de milioane de dolari în domeniul afacerilor. Creșterea financiară a haitianului a început după ce în anul 2004 a obținut o diplomă de licență în psihologie la Universitatea Caraibe din Haiti. Reușita lui Joel s-a datorat și parteneriatelor pe care a reușit să le încheie cu alte companii internaționale. La un moment dat, haitianul a fost CEO al Ramokane General din Dubai și a fost implicat în diverse afaceri internaționale, inclusiv tranzacții crypto.

Marele antreprenor și comerciant de cripto a fost investigat în 2020, după ce a postat videoclipuri cu bani pe rețelele de socializare. Acesta ar deține mai multe restaurante și cluburi în diferite țări, precum Ophelia Bar Club în Hong Kong, Mama în Republica Dominicană și Maritierra în Chile.

Joel este cunoscut ca autor al celei mai populare băuturi energizante din America de Sud.

În ultima perioadă, omul de afaceri haitian se concentrase asupra ultimei sale investiție în domeniul sănătății, BS medical din Germania. Firma se ocupa cu dezvoltarea de noi instrumente chirurgicale. Mai mult, marele antreprenor s-a implicat de-a lunguul timpului în viața comunității și a încercat să dezvolte industria agricolă și durabilă în Africa, Senegal, precum și în America de Sud.

Potentul om de afaceri avea vile în tote colțurile lumi, precum Sardinia, Bahamas, Santo Domingo, Insula Maldivelor, Ibiza, Los Angeles, Miami, Santiago de Chile, Seychelles, St Barth. În colecția lui avea și mașini de lux, cum ar fi Ferrari F12, Lamborghini Gallardo, Rolls Royce Ghost sau Bentley Continental GT, dar și două avioane private, un Global 6000 și un Gulfstream G650.

Acum, Anamaria Prodan este în lacrimi după ce bunul ei prieten Joel Fenelon Joseph s-a sinucis.

Comentarii
  • Una estafada

    Seguro se ha suicidado porque ya no podía mentir más, seguro sus deudores lo acosaban.
    Solo era un estafador más de todos los que hay por Dubai.
    La única filantrofia que hacía era para si mismo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`