Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită! Detalii incendiare despre noul bărbat din viața ei: „Este cel mai puternic om din Abu Dhabi”

Anamaria Prodan este din nou îndrăgostită! Detalii incendiare despre noul bărbat din viața ei: „Este cel mai puternic om din Abu Dhabi”

08 ian. 2022, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Dragostea plutește în aer pentru Anamaria Prodan, asta pentru că recent, cunoscuta impresară s-ar fi declarat în fața prietenilor săi o femeie îndrăgostită.

Anamaria Prodan iubește din nou, iar lucrurile par că intră, din nou, pe un făgaș normal pentru celebra impresară. Astfel, recent, surse din anturajul vedetei au dezvăluit că în viața sa ar fi apărut un bărbat cu care blondina se iubește la nebunie.

Cu cine se iubește Anamaria Prodan

Imediat după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan deja a pus ochii pe un alt bărbat, iar potrivit spuselor unor prieteni de-ai impresarei, blondina se declară fericită și împlinită, mai ales că aceasta ar avea o relație cu unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din Abu Dhabi.

De asemenea, vedeta este cu atât mai fericită cu cât chiar le-ar fi mărturisit apropiaților săi că visează să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, dorindu-și să se căsătorească cu noul partener de viață.

„Sunt îndrăgostită și fac nuntă, iubesc din nou”, le-ar fi mărturisit Anamaria Prodan prietenilor săi.

De asemenea, tot potrivit declarațiilor surselor din anturajul impresarei, noul bărbat din viața blondinei ar fi chiar și partenerul ei de afaceri. Anamaria Prodan s-ar fi mutat deja în Abu Dhabi și ar vrea chiar să-și refacă viața alături de noul ei iubit.

„Iubitul Anamariei este cel mai potent om de afaceri din Abu Dhabi. Ana s-a mutat în Abu Dhabi și se vorbește deja despre o posibilă nunăîn stil mare! Iubitul ei este cel mai puternic om din Abu Dhabi. Este și partenerul ei de afaceri.

Impresara l-a uitat pe Reghe și este din nou îndrăgostită”, au mai adăugat prietenii impresarei.

În februarie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea primul termen din procesul de divorț

Nu mai este mult până când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea primul termen din procesul de divorț. Mai precis, întâlnirea dintre cei doi va avea loc pe 7 februarie 2022.

Despărțirea pe calea oficială dintre cunoscuta impresară și antrenorul Universității Craiova a fost intentată de Laurențiu Reghecampf la Judecătoria Buftea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024