Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, desființată de Iulia Albu: „Etalon al prostului gust în România!”

Anamaria Prodan, desființată de Iulia Albu: „Etalon al prostului gust în România!”

19 dec. 2022, 22:40, 19 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a devenit din nou ținta analizelor minuțioase a specialiștilor din modă. Iulia Albu o critică pe Anamaria Prodan pentru o ținută extravagantă pe care a ales să o poarte la un eveniment.

Iulia Albu nu iartă pe nimeni și nimic, când vine vorba despre comentarea ținutelor din rubrica pe care o are la Antena Stars. Criticul de modă i-a transmis un mesaj tranșant impresarei, după ce a analizat o ținută pe care aceasta din urmă a purtat-o la un eveniment privat.

Iulia Albu o critică pe Anamaria Prodan

Emisiunea „Poliția Modei” de la Antena Stars se bucură de un public larg, iar de această dată Anamaria Prodan a fost luată în vizor. Impresara nu a scăpat de „vorbele dulci” ale Iuliei Albu.

Iulia Albu a studiat cu atenție, în ediția de sâmbătă, 17 decembrie, apariția fostei partenere a lui Laurențiu Reghecampf la o conferință și se pare că Anamaria Prodan nu le-a lăsat o impresie bună criticilor de modă.

Anamaria Prodan s-a îmbrăcat într-o salopetă cu imprimeu cu bani, peste care și-a luat o blană. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii extravagante și de „prost gust”, potrivit specialiștilor. Impresara nu și-a ales bine nici hainele, nici elementele cu care și-a accesorizat ținuta.

Anamaria Prodan a oferit și un interviu, iar când a fost întrebată despre modă, impresara i-a criticat pe specialiștii din țară, punctând că, în România, nu există critici adevărați în acest domeniu.

Iulia Albu: „Ce văd aici este ceva sinistru”

După difuzarea momentului cu pricina la televizor, Iulia Albu i-a transmis impresarei și un mesaj prin care i-a spus că dacă nu o interesează ce spun criticii de modă din România despre ea, atunci nu ar trebui să se mai „atace” când i se spune că este un „etalon al prostului gust.

„Ea nu spune rău. Într-adevăr, moda nu este ceva ce se poartă astăzi sau care se va purta mâine. Dar mă bucur, Anamaria, că nu te interesează marii critici din România. Asta înseamnă că data viitoare nu o să te mai ataci când o să ți se spună că ești un etalon al prostului gust în România.

Este un stil pe care noi putem să îl acceptăm (…). Ce văd aici este ceva sinistru. Accesoriile pun ultima cruce, coliva fiind coafura”, s-a exprimat Iulia Albu, în emisiunea „Poliția Modei”.

Comentarii
  • Pt Ana Tănase🖕🖕🖕de la toți.

  • Nr unu🩳,Ana,cadou de la Alexa,de Moș Crăciun.

  • Se mai bat șeicii,care sa o facă prințesa,diamante,Ano,prin gunoaie mai găsești😂🩲

  • Manelist,tragaci

    La manele,cu ,,șeicii,noștri,dar trebuie sa le plătești tu,sunt altele tinere,mai vezi p..la,daca ai bani.

  • Bunul gust,bunul simt,rușine,lipsa,ridicola Nr 1a României,și asta e curtată,dar nu ,,se lasă,,s ar agata ,dar n are de ce,al doilea Reghe,nu mai păcălești,Ano ,oricât te mai operezi.

  • Nu e extravaganta,e taranca parvenita,zici că e de pe centura🤣

  • Este o boală ,care se manifestă prin distorsionarea realității.

  • Ea chiar a crezut,că se vor bate șeicii,in oferte,că va fi curtată,,dar deocamdată sunt căsătorită,,s a terminat și divorțul,a căutat în toate părțile,nici unul nu o vrea,că nu are de ce,acum după ce s a făcut de tot c…altul,și a înțeles,că pleacă și se întoarce,tot fără p..la,acasă,a întors o ,că vrea să și crească nepoții,acolo au trimis o,,pretendenții,,😂🩲

  • Pt tine,Ano,de la Moș Crăciun🐖🤠💩🍄🌦️🪐🪓

  • Auto,ai grija,că maneliștii,e băieți răi,te lasă fără palat.

  • A încercat și pe la ,,foștii,,nimeni nu o vrea,că bani au și ei.

  • Ai spus că Reghe va ajunge în șanțuri,tu vei ajunge rău spunea Reghe Intr un interviu,,Ana ,va ajunge rău,, a trăit pe banii mamei ei,și a lui Reghe,care a câștigat multi bani,ea se lauda,atât.

  • Prodanca,tu înțelegi ce ți convine,ești,,femeia bărbat,,datorita fizicului,nu ai nici un pic de feminitate,oricât te ai cosmetiza,tu ai tras întotdeauna de bărbații pe care i-ai avut la așternut,toți își doresc să strângă în brațe o femeie,nu o matura,i ai atras prin avantajele pe care le ai oferit,nu te a dorit nici unul,sa fii sigura,asumă ți și stai acasă,n o sa te ia nimeni,niciodată,n are pt ce.Nici macar interlopii,cu care ai spus că au fost prietenii tai,doar vreunul să ți ia casa.Nu atragi ,prin nimic,nu te mai arata,că n ai șanse,zero/

  • A luat o pe la toți ,pe care i a călărit,cândva,că era fata folcloristei,avea bani,că fura de la mama ei din poșetă,era ,,talentata,, acum încearcă pe la toți,poate ii mai călărește,băieții erau tineri ,la vremea resp,iar tu disponibila,nu ratați ocaziile,asta se știe despre tine,tu n ai realizat că acești foști,te au trecut la🗑️🧹🪠

  • Profesoara de arte

    Am vz ,la tv,o filmare la Codrin Ștefănescu,acasă,un tânăr stilat,intelectual rasat,avea acasă o colecție impresionantă,de cărți rare,scrieri vechi,manuscrise valoroase,vorbea cu atâta pasiune ,ne prezenta colecția personală,artă veche,vb cu calm,cu dragoste de carte și artă,ori ce sa caute una care și a făcut o pasiune din hoții cu interlopi,educata între aceștia,că nici mama folclorista nu a putut o duce pe drumul curat,ce sa caute langa acest ,repet,colecționar,intelectuale mare finețe,Codrin Ștefănescu.

  • Profesoara de arte

    Pe Codrin ,l as vota,oricând,a avut ceva probleme de imagine,când s a alăturat cui nu trebuia,el că om,este de onoare,dar aceasta interlopă Ana Prodan,îl trage in jos ,pacat.

  • Ai grija mare Codrin,aceasta pers este f periculoasă,cei doi soți,Alexa,s a ,au picat în plasa ei,pt că aveau un gen de naivitate,ca și tine,care ai luat o ,pe lângă tine,asta a venit pt bani,te poate baga in pușcărie,tu ești un băiat finuț,iar golanca,e periculoasă,te a numit ,deja,,iubitul meu,,scapă de ea ,pt binele tau

  • Horia Bercovici

    Ștefănescu,ai primit o eticheta ,pt că ai fost,loial,cinstit,dar un partid de intelectuali,ar putea salva România,tu colecționarul de carte veche,cunoști cine făcea politica în trecut,oameni de cultură,cu siguranță ai avea susținători,lumea e sătulă de neamuri proaste,îmbogățiți peste noapte,dar nu categoria Ana Prodan,mai bine stai acasă și faci ceace îți place cel mai mult,cititul,cartea.

  • De la Ana la Caiafa

    Ana,aceasta puritate,a crezut că va poza in nevasta înșelată cu o fata,,ușoară,,cum spunea ea,dar Ana Prodan,care ai călărit to Bucureștiul,ce fel esti ipocriți,sau ai speculat acest divorț,pt a atrage compasiunea ,,pretendenților,,dar tu crezi că e cineva care sa nu te cunoască,moraliști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *