Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan, declarații dure la adresa lui Gigi Becali. „Îşi fac familia de râs!”

Anamaria Prodan, declarații dure la adresa lui Gigi Becali. „Îşi fac familia de râs!”

13 apr. 2021, 10:18,
BZI.ro, în Cancan

Anamaria Prodan a făcut declarații dure la adresa lui Gigi Becali. Sexy impresara a negat faptul că Laurențiu Reghecampf ar avea o amantă de opt ani de zile. Totodată, aceasta a menționat că nici macar nu intră în discuție divorțul de fostul antrenor al FCSB-ului.

Totul a început de la o serie de zvonuri potrivit cărora o domnișoară poreclită “Gură de aur” ar avea o legătură cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, declarații dure la adresa lui Gigi Becali

În ultima vreme s-a vehiculat faptul că tehnicianul chiar i-ar fi plătit și un salon de înfrumusețare. Anamaria Prodan, soția antrenorului, neagă cu vehemență că ar fi înșelată de soț.

“Nici măcar un sfert de șansă în 3.000.000.000 de miliarde. Noi suntem o familie de vis, o familie model! Am pornit de tineri împreună, am fost singuri împotriva tuturor, pe vremea când nimeni nu a crezut în noi. Nimeni nu ne-a ajutat măcar o secundă în viață sau în meserie.

Am muncit amândoi pe brânci, ne-am sfătuit secundă de secundă, am stat spate în spate, am pus cărămidă peste cărămidă la construcția acestei familii și acestei meserii, de asta nu datoram nimic nimănui! Am construit singuri-singurei un imperiu de care suntem super mulțumiți!

Și lucrăm să-l extindem. Acesta este motivul pentru care toate aceste zvonuri apar unul după altul. Ceea ce a reușit Reghecampf în România este unic! Este antrenorul care a schimbat fața fotbalului românesc!”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Gigi Becali îl cunoaște foarte bine pe Laurențiu Reghecampf

Impresara a mai adăugat faptul că soțul ei nu ar cobora niciodată în lumea prostituatelor și că Gigi Becali îi cunoaște bine caracterul.

“A adus noutate și profesionalism, plus disciplină de fier, mentalitate dobândită în perioada în care a lucrat în Germania. Gigi sau anturajul? Gigi Îl cunoaște perfect. Știe ce om minunat și ce caracter incredibil este Reghecampf.

Știe ce familist convins, dedicat mie și copiilor până la moarte este Laur. Nu uitați că „Soarele” familiei noastre este profesionist până în măduva oaselor și cel mai serios om pe care eu l-am cunoscut în viață.

Deci să se înțeleagă foarte bine. Reghecampf nu ar cobora în lumea iluziilor deșarte, a drogurilor, băuturii sau femeilor ușoare. Nu ar cobora în lumea asta subacvatică, a peștilor sau a prostituatelor, nici dacă se mai naște de 1000 ori”, a mai spus agentul.

Dennis Man a fost dat în judecată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan n-a trecut peste scandalul provocat de transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Atunci, atacantul de 22 de ani a rupt contractul cu ea și a ales să fie reprezentat de firma lui Giovanni Becali. Anamaria Prodan cere acum despăgubiri uriașe și a făcut o plângere împotriva lui Dennis Man.

La finalul lunii ianuarie, Dennis Man s-a transferat de la FCSB la Parma pentru o sumă uriașă: 11 milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la două milioane de euro. Însă Gigi Becali a insistat atunci ca transferul să fie intermediat de vărul său, Giovanni Becali.

Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali, despre care a spus că nu are caracter. Pe de altă parte, a anunțat că-i va cere în instanță despăgubiri lui Dennis Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *