Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan continuă șirul umilințelor. Impresara o atacă iar pe amanta lui Reghe, Corina Caciuc

Anamaria Prodan continuă șirul umilințelor. Impresara o atacă iar pe amanta lui Reghe, Corina Caciuc

03 feb. 2022, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan nu ține cont de nimeni și nimic, iar când vine vorba de atac, impresara scoate toate armele din dotare. De această dată a venit rândul Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a umilit-o într-un interviu.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se întâlnesc peste câteva zile la tribunal, dar până a sta față-n față, sexy impresara o umilește public, din nou, pe iubita antrenorului.

Cum a umilit-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Anamaria Prodan a ținut să se amuze pe seama ieșirilor în oraș ale încă soțului ei alături de Corina Caciua, iubita acestuia însărcinată. Vedeta a ironizat-o pe tânăra de 28 de ani spunând că nu știa să deschidă ușa mașinii de lux.

„Ajungi să ai la braț domnișoare de-astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Nu e prima oară când râde de Corina Caciuc

Nu e însă deloc prima dată când Anamaria Prodan râde pe seama iubitei lui Laurențiu Reghecampf. Vedeta a făcut referire în numeroase interviuri la trecutul Corinei Caciuc, asta după ce a aflat informații despre cea cu care încă soțul ei va avea un copil.

Impresara susține că Laurențiu Reghecampf a decăzut total de când a decis să o părăsească, iar asta nu doar în ochii familiei, ci și în lumea fotbalului și ai colegilor săi de breaslă.
Astăzi, Anamaria Prodan l-a atacat pe încă soțul ei și a făcut declarații tranșante chiar despre…bărbăția sa. Vedeta nu s-a sfiit și a reacționat dur la adresa lui.

 

Toate amănuntele despre Theo Rose

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`