Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan, cadou fabulos pentru Laurenţiu Reghecampf, în plină pandemie

Anamaria Prodan, cadou fabulos pentru Laurenţiu Reghecampf, în plină pandemie

21 sept. 2020, 13:32,
în Cancan

Anamaria Prodan i-a făcut zilele trecute un cadou fabulos lui Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor de la FCSB a împlinit 45 de ani pe 19 septembrie.

Laurenţiu Reghecampf a împlinit 45 de ani pe 19 septembrie, iar Anamaria Prodan i-a pregătit o surpriză de proporţii antrenorului de la Al Wasl.

Anamaria Prodan, cadou fabulos pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu i-a cumpărat fostului antrenor de la FCSB niciun cadou, ci şi-a luat soacra şi copiii şi a mers în Dubai pentru a fi alături de Laurenţiu Reghecampf în ziua în care a împlinit 45 de ani.

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toţi pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce îşi doreşte, aşa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoţiona foarte tare”, a declarat Anamaria Prodan, conform portalului Impact.ro.

„Anii trec frumos peste noi şi peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni şi nu am păstrat secrete unul faţă de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine. Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneţi”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizaţi şi să aibă şi ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viaţă liniştită şi armonioasă, departe de răutăţile şi făţărnicia oamenilor”, a mai adăugat sexy impresara.

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf a scos din buzunar o mică avere

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan. Ca un făcut, frecvent apar informaţii despre o posibilă despărţire în familia Anamariei Prodan. Asta pentru că imediat, impresara să posteze pe pagina de sociualizare cu ce cadouri a mai fost răsfăţata de Laurenţiu Reghecampf. Însă, chiar dacă subiectul divorţului celor doi este prezent de numeroase ori în presă, lucrurile merg bine în familia Reghecampf.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf duc o viaţă la care alţii doar visează. Antrenorul spune despre soţia sa că este o persoană care ştie ce vrea şi pe care o susţine atunci când este nevoie. „Anamaria Prodan e un om capabil, căruia îi place acţiunea. Este o persoană bine organizată”, spune Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a primit cadouri în valoare de 80.000 de euro de la Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara s-a lăudat pe Instagram cu lucrurile primite de la soţul ei. Anamaria Prodan este tratată ca o regină de soţul ei. Laurenţiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când se gândeşte să îi facă cadouri partenerei sale de viaţă. Drept dovadă în acest sens… este ultimă surpriză pe care i-a făcut-o antrenorul soţiei sale.

Laurenţiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan patru poşete de firmă. Ce-i drept, pentru zâmbetul soţiei sale, antrenorul a scos din buzunare o mică avere: 80.000 de euro!

„Zi perfectă. Îmi iubesc viaţa. Cadouri”, a scris sexy-impresara în dreptul fotografiei publicate cu genţile Hermes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *