Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț

24 iun. 2022, 18:01,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan a transmis un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Cei doi se află în continuare în proces, după ce el a depus actele necesare în toamna lui 2021. La scurt timp după ce s-a aflat că Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și că a semnat cu Neftchi Baku, impresara a ținut să-i transmită un mesaj. Iată ce i-a spus, indirect!

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă, după ce el a depus actele necesare în toamna anului trecut. Între timp, în viețile lor s-au produs unele schimbări, atât în plan personal, cât și profesional. Reghe a plecat de la Universitatea Craiova și semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku.

Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț

La doar câteva zile după ce a aflat despre „mutarea’ lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a ținut să-i transmită un mesaj. De fapt, un soi de „avertisment”. Impresara a susținut că acestuia îi va fi greu la noua echipă, dacă nu va avea rezultate.

„Să-l ajute Dumnezeu să facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!”, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească antrenorul pentru fiul lui și al impresarei

După despărțirea de Anamaria Pordan, Laurențiu Reghecampf e obligat, de instanță, să plătească o pensie alimentară imensă pentru fiul lor, aproximativ 15.000 de euro pe lună, scrie sursa citată. În plus, Reghe are de dat, retroactiv, și suma de 50.000 de euro. La noua lui echipă, Neftchi Baku, antrenorul va avea un salariu mult mai mare decât cel pe care-l primea la Universitatea Craiova, mai exact 40.000 de euro pe lună.

Laurențiu Reghecampf va putea să-l ia acasă pe Laurențiu Reghecampf Jr. sau Bebeto, așa cum îl alintă familia, două week-end-uri pe lună. De asemenea, poate să petreacă împreună cu băiatul lui toată luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *