Prima pagină » Radio » Actualitate » Anamaria Prodan are un nou iubit pe care l-a prezentat deja copiilor. De ce a păstrat impresara numele Reghecampf

Anamaria Prodan are un nou iubit pe care l-a prezentat deja copiilor. De ce a păstrat impresara numele Reghecampf

30 ian. 2023, 11:34, 1 ,
în Radio

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a dezvălui că are deja un nou iubit pe care l-a prezentat și copiilor. Potrivit impresarei, noul bărbat din viața ei nu locuiește în România și o face să se simtă femeie. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a decis deocamdată să păstreze discreția cu privire la acesta.

Anamaria Prodan s-a săturat de scandaluri și a început să-și vadă mai departe de viață, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. După o perioadă agitată, dominată de certuri în public cu fostul soț, impresara s-a liniștit și se concentrează pe lucrurile bune din viața ei.

Anamaria Prodan are un nou iubit pe care l-a prezentat deja copiilor

De curând, impresara a precizat că a întâlnit o persoană specială cu care a început o relație. Momentan, însă, ea vrea să îl țină departe de ochii curioșilor pe bărbatul misterios. Cu toate acestea, ea susține că cei din familie și prietenii foarte apropiați îl cunosc.

Impresara nu dorește să dea detalii despre povestea ei de dragoste cu noul partener. În momentul de față ea vrea să-și trăiască viața personală departe de ochii curioșilor. În plus, Anamaria Prodan a dezvăluit că fiicele ei, din primul mariaj, dar și Bebeto, fiul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, l-au cunoscut deja pe noul său partener.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf se bucură din plin de viața de familie

În tot acest timp, și Laurențiu Reghecampf își vede de viața de familie alături de Corina Caciuc și băiețelul lor, Liam. Aceștia par mai fericiți și mai uniți ca oricând. Antrenorul nu e deloc activ pe rețelele sociale, preferă să-și trăiască viața mai degrabă decât să împărtășească fotografii cu urmăritorii săi.

Cu toate acestea, din când în când, antrenorul le mai arată fanilor cum arată viața lui acum. Recent, Reghe a postat o fotografie emoționantă cu micuțul Liam. El și Corina Caciuc l-au scos la plimbare pe băiețel, printre nămeți, ca să admire peisajul de poveste.

Laurențiu Reghecampf a divorțat în 2022 de Anamaria Prodan cu scandal și apoi și-a oficializat relația cu iubita lui, Corina Caciuc, care i-a dăruit un băieţel, pe care l-au botezat Liam. Antrenorul este extrem de mândru, căci micuţul îi seamănă leit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *