Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan are o vilă spectaculoasă în Las Vegas. Imagini superbe din interiorul locuinței

Anamaria Prodan are o vilă spectaculoasă în Las Vegas. Imagini superbe din interiorul locuinței

23 feb. 2024, 13:18,
în Cancan

Celebra impresară Anamaria Prodan deține, printre altele, și o vilă spectaculoasă în Las Vegas, având vecini de marcă. Proprietatea acesteia este situată în cea mai bună zonă a capitalei jocurilor de noroc. Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan se laudă că are o grădină foarte frumos amenajată, în care are lămâi și mandarini.

Celebra impresară, născută Anamaria Tănase, în vârstă de 51 de ani, este o prezență binecunoscută în spațiul media autohton. Aceasta are numeroase proprietăți și mașini scumpe, cu care nu sfiește să se laude. Recent, ea a făcut un tur virtual al superbei vile pe care o deține în Las Vegas.

Anamaria Prodan are o vilă spectaculoasă în Las Vegas

După ce zilele trecute și-a prezentat casa din Snagov, acum a venit rândul vilei din Las Vegas a Anamariei Prodan. Ajunsă la frumoasa vârstă de 51 de ani, impresara deține o locuință luxoasă într-o zonă superbă din Las Vegas și se laudă că are vecini celebri.

Vila este extrem de spațioasă, are etaj, jacuzzi, piscină, o terasă amenajată cu un grătar profesional și o grădină cu pomi fructiferi exotici. Anamaria Prodan spune că zona în care este amplasat imobilul este foarte bună, sigură și liniștită.

„Casa este într-o zonă foarte, foarte bună a Vegasului. Cea mai bună zonă a Vegasului. Nu e că mă laud, este o zonă sigură, este o zonă unde copiii mei cresc foarte bine și liniștiți, nu intră nimeni peste tine, nu-ți face nimeni rău, poți să ieși la orice oră din zi sau din noapte să te plimbi.

Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni. Am cele mai bune lămâi din lume. Trebuie să culegem lămâile. Se ocupă grădinarul. Eu ador casa asta. Este cu iz mexican. Mi-a plăcut tare mult”, a explicat Anamaria Prodan, în noul ei reality-show.

Impresara are vecini celebri

Anamaria Prodan se mândrește cu superstarule care îi sunt vecini, printre aceștia numărându-se Marc Anthony sau Mike Tyson.

„Marc Anthony, Mike Tyson… Sunt pe aici! Toți stau pe aici! Dar nu m-am întâlnit cu ei, că vin mai rar în ultima perioadă! Am vecini celebri, știu și eu cine sunt ei, știu și ei cine sunt eu! Ne vedem și ne zicem Hello! Hello!”, a completat impresara.

Vila acesteia este amenajată într-un stil modern și nu este încărcată cu prea mult mobilier sau cu prea multe decorațiuni. De remarcat este livingul extrem de spațios, iar zona în care este amplasată o canapea mare din piele este delimitată de restul camerei de două coloane uriașe din marmură. Obiectele decorative ce împodobesc locuința sunt clasice, emanând un aer de lux, eleganță și bun gust. Casa este, de asemenea, echipată cu sisteme de iluminat și ventilație de ultimă generație, pentru a asigura confortul necesar.

Comentarii
  • Iar despre femeiea asta….?! nu o invidiez dar totusi de unde ar asta atatia bani de își permite atâta snobism și mai toată presa șimai toate televiziunile… o slavesc de parca ar fi ea Sfanta Elena Împărăteasa cu atâta exagerată mediatizare de nișă…de parca nu ar mai fi nimeni ca ea, și uite nu mai au de cine vrbi și slăvi…. Deja e obositor să tot auzi că….”ute ce luxuri are Prodanca…” care nu s-a dovenid a respecta principiile moralei creștine. Ea crede că poate cumpăra totul cu bani. Dar sufletul? Deci mediatizați valori spirituale și personalități academice, olimpici, mediatizați ce este bun și de urmat pentru noile generații, nu ne mai intoxicați cu astfel de aberații care nu ne sunt de nici un folos, mai mult nici pentru copiii noștri.

  • o babeta bogata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *