Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină. Cum arată impresara la 49 de ani

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină. Cum arată impresara la 49 de ani

29 nov. 2022, 21:20,
în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan încearcă să uite toate lucrurile prin care a trecut de când s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și se răsfață cât de mult poate. După ce s-a oficializat divorțul, impresara a plecat în Elveția, într-un resort de lux, care are o vedere fabuloasă spre Lacul Lucerna.

Ca pachetul de vacanță să fie complet, Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, iar fotografiile au ajuns pe internet. Chiar dacă va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, vedeta nu s-a ferit şi şi-a surprins fanii cu pozele făcute în costum de baie. A avut şi un mesaj cu trimitere directă spre fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, apariţie spectaculoasă la piscină în Elveţia

Pozele nu au venit singure, ci au fost însoțite de un mesaj cu trimitere directă spre fostul soț, Laurențiu Reghecampf.

„Când oamenii îți spun că nu văd nimic in tine, îmbrățișează-i și spune-le că viața este grea pentru orbi!”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Postarea impresarului a depăşit deja 10.000 de aprecieri. „Corect”, „Adevărat”, „Un zâmbet de milioane,” i-au comentat fanii. Aproape un milion de urmăritori are vedeta.

„Eu sunt Anamaria Prodan”, a mai impresara.

Anamaria Prodan, anunţ despre numele pe care îl va purta după ce va divorţa oficial

Impresara a răbufnit după ce Laurenţiu Reghecampf a cerut în instanţă să nu îi mai poarte numele.

Magistraţii Judecătorii Buftea nu i-au dat câştig de cauză antrenorului de la Neftchi Baku. Anamaria Prodan poate să se numească şi Reghecampf, după ce se va despărţi oficial de cel cu care are un copil, pe Bebeto.

Impresarul îşi doreşte ca, cel puţin pentru o perioadă, să se numească Prodan Reghecampf. I-a transmis şi un avertisment celui cu care este căsătorită de 15 ani.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *