Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan, adevărul despre cadourile pe care i le-a oferit lui Reghe. Ce s-a întâmplat cu mașina de jumătate de milion de euro

Anamaria Prodan, adevărul despre cadourile pe care i le-a oferit lui Reghe. Ce s-a întâmplat cu mașina de jumătate de milion de euro

19 iul. 2022, 22:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Este clar că nu mai este cale de împăcare, deoarece cei doi au fost subiecul mai multor scandaluri, iar antrenorul și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc.

După ce au apărut zvonuri conform cărora impresara i-ar fi cerut cadourile fostului soț, Anamaria a decis că este momentul să spună care este adevărul.

Anamaria Prodan, adevărul despre cadourile pe care i le-a oferit lui Reghe

Recent, au apărut mai multe zvonuri că impresara i-ar fi cerut lui Reghecampf cadourile pe care i le-a oferit de-a lungul anilor. Acum, impresara a ținut să clarifice situația și a spus adevărul despre această situație. De asemenea, vedeta a mai spus și ce s-a întâmplat cu bolidul de 450.000 de euro.

„El și-a ales Rolls-ul, eu am rămas cu Ferrari. Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul înapoi și a luat și a furat. Simplu!

Îi doresc tot binele din lume… și eu și copiii. Poate vreodată, când Bebe va împlini 18 ani, va avea decența să vină să-l vadă, că până acum, a uitat”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Cel ce dispare pe alta orbita nu este vrednic să vă stea alături”

Mai puțin acidă a fost într-o postare recentă, în care, practic, descria filozofia sa de viață din ultima vreme.

„Cel ce dispare, pleacă spre o alta orbită si noi rămânem pe orbita pe care stăm drepți și trăim frumos. Este posibil ca orbitele uneori să se intersecteze, dar foarte rar și nu pentru mult timp! PRIVIȚI în viitor și nu încercați sa aduceți trecutul în prezent căci veți acumula multă suferință!

Construiți un viitor superb, plin de bucurie și împliniri! Cel ce dispare pe alta orbita nu este vrednic să vă stea alături și nu este demn sa rămână în lumea dumneavoastră! Sufletele neevoluate cad sau se întorc de unde-s luate! Vă urez multă fericire și dragoste!”, scria recent Anamaria Prodan, pe pagina sa de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *