Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume: “Doar Dumnezeu sau soarta…”

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume: “Doar Dumnezeu sau soarta…”

14 iul. 2021, 10:40,
în Cancan

Anamaria Prodan a vorbit despre divorț și a spus lucrurilor pe nume. Impresara a mai spus încă o dată că mariajul dintre ea și Laurențiu Reghecampf nu se va destramă. Deși în presă au apărut tot mai multe lucruri care duceau cu gândul la o posibilă separare a celor doi, Anamaria dezminte în totalitate acele zvonuri.

Mai mult decât atât, soția antrenorului s-a decis chiar să comenteze acele subiecte.

Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume. Ce spune impresara despre zvonurile apărute în presa

În presa s-a vorbit despre infidelitate, amenințări cu violența, amante, escapade în Deltă, plecarea tehnicianului de acasă și multe altele. Iată că, acum, sexy-impresara iese, din nou, în față și spune lucrurilor pe nume.

La ieșirea din sediul DNA, impresara a fost așteptată de jurnaliști, iar Anamaria a oferit o serie de lămuriri.

” Anamaria Prodan nu divorțează! Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Dacă cineva o să îmi facă o demonstrație că oriunde am ajuns, oriunde intru, în orice club, în orice restaurant, toată lumea spune:

„Dar soțul era cu o femeie, dar soțul era cu o botoxată”, spun „Unde? Ați văzut vreo fotografie vreodată?!”, le-a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor.

Ce spune Anamaria Prodan despre plecarea lui Reghe de acasă

Un alt articol care a făcut vâlvă a fost cel care anunța plecarea lui Reghecampf de acasă.

”Nu avem nici proprietate pe Radu Beller și soțul meu este la muncă, nici măcar nu este în România. „, a mai spus aceasta.

Anamaria Prodan a comentat și episodul „escapada în Delta Dunării alături de două femei foarte botoxate”.

„Păi dacă era la grătar, ne făcea grătar, să vorbim ce?! Că am văzut și noi a doua zi și am spus că soțul meu era lângă mine la grătar, nu a fost în Delta Dunării. Nu a fost în Delta Dunării nimeni din familia mea. Eram împreună la grătar, acasă. Ați văzut pe cineva în imagini?! (…).

Ne mai și certăm, că nu suntem de porțelan, eu sunt mai vulcanică. A zis că nu e adevărat, mai ai nervi, mai ai scăpări. După 16 ani, noi nici nu am trăit o viață lipsită de stres… Doar Dumnezeu sau soarta m-ar putea despărți de Laurențiu Reghecampf, altcineva cine ar putea?! „, a conchis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost și ea într-o scurtă excursie la Mykonos de unde i-a incantat pe fanii săi de pe Instagram cu o serie de imagini de poveste.

Anamaria Prodan a fost audiată la DNA

Anamaria Prodan a fost audiată la Direcția Națională Anticorupție în calitate de martor într-un dosar deschis în 2016. Aceasta a menționat că dosarul are legătură cu echipa de fotbal Rapid.

„Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor.”, a spus Anamaria Prodan, la ieșirea din sediul DNA.

De asemenea, avocatul impresarei a făcut declarații cu privire la această audiere.

„Martor într-un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid.”, a declarat avocatul impresarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *