Prima pagină » Cancan » Anamaria Prodan a schimbat foaia în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf: „Cine nu vrea…”

Anamaria Prodan a schimbat foaia în scandalul divorțului de Laurențiu Reghecampf: „Cine nu vrea…”

04 aug. 2021, 13:39,
în Cancan

Anamaria Prodan a trecut prin toate stările de când a început scandalul divorțului. În spațiul public a apărut informația cum că relația dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf a intrat pe un drum cu probleme, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel pentru celebrul cuplu. Soțul ei a fost pozat în compania unor femei, în timp ce se afla în Deltă și apoi în vacanță în Grecia, iar Anamaria s-a retras în apartamentul ei din Dubai. Ce este, cu adevărat la mijloc, numai ei știu. Întrebată despre o posibilă amantă pe care ar avea-o soțul ei, Anamaria a avut un răspuns tranșant.

Ce spune Anamaria Prodan despre amanta lui Reghe

Impresara de fotbal, care are o avere impresionantă, a trecut prin mai multe stări de când a început scandalul divorțului. La început a spus că nu se pune problema de o despărțire între ea și soț, apoi a spus că Reghecampf este cel mai bun bărbat și că nu ar face nimic greșit față de soția lui și de copii, iar acum, când a fost întrebată despre o posibilă amantă a lui Reghecampf, a răbufnit și a oferit un răspuns tranșant, care nu mai are nevoie de comentarii.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă mă înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria a spus că Reghe este cel care trebuie să răspundă pentru faptele lui, nicidecum ea sau copiii lor. Impresara de fotbal a subliniat că ea și copiii sunt uniți, sunt o familie adevărată și că „cine nu mai vrea să facă parte din familie, este liber să facă ce vrea”.

Anamaria și Laurențiu, 13 ani de căsnicie

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au 13 ani de căsnicie. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au căsătorit în Las Vegas pe 14 iunie 2008, iar câteva luni mai târziu impresara l-a născut pe băiețelul cuplului.

Recent, cei doi au celebrat cei 13 ani de căsnicie, reînnoindu-și jurămintele. Atunci, impresara a lasat mască pe toată lumea cu ținuta sa spectaculoasă. Culmea, după ce în ultimul an au tot apărut zvonuri că ar fi în pragul divorțului, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus punct speculațiilor în luna iunie, când și-au reînnoit jurămintele. Impresara i-a făcut astfel o surpriză soțului său pentru a marca cei 13 ani de la căsătorie. Evenimentul a avut loc la biserica din Snagov.

Însă cu privire la tot ce se întâmplă în această perioadă în viața lui și în căsnicia cu Anamaria Prodan, Laurențiu nu a comentat în niciun fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *