Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anamaria Prodan a răbufnit după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf! Vedeta a făcut acuzații grave

Anamaria Prodan a răbufnit după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf! Vedeta a făcut acuzații grave

03 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

După declarațiile lui Laurențiu Reghecampf, referitoare la cine și cum folosește bunurile comune din fosta căsnicie, Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume! Vedeta a făcut inclusiv acuzații grave, legate de bani și de pensia alimentară a lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan a răbufnit după declarațiile lui Laurențiu Reghecampf! După ultimul scandal dintre cei doi, când a făcut live de la service-ul unde se afla skijet-ul familiei și pe care Laurențiu Reghecampf a vrut să îl ia, vedeta s-a concentrat asupra familiei sale frumoase și asupra carierei.

Vedeta a făcut acuzații grave

După câteva săptămâni de liniște și pace, totul ar fi fost tulburat de ultimele declarații ale lui Laurențiu Reghecampf, referitoare la lucrurile pe care cei doi le-au strâns în timpul căsniciei. Anamaria Prodan a fost foarte revoltată și a spus că îi este milă, iar Laurențiu Reghecampf ar avea probleme financiare.

De asemenea, vedeta a spus că ar fi executat silit pe bunurile pe care le are pe numele său. Anamaria Prodan nu s-a mai abținut și l-a pus la zid pe Laurențiu Reghecampf, iar declarațiile pe care le-a făcut au fost foarte dure. După cum știm, Anamaria Prodan este o femeie sinceră și nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situație.

„Of, a ajuns pe la podcasturi? Le ia la rând? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când ești dat afară de peste tot. Greu când nu reușești să mai pui mâna pe nimic din ce aparține familiei să vinzi să mai faci rost de bani pentru încă o lună, greu când ești executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău, greu când nu mai ai drept de a antrena datorită datoriilor, greu când ești pătat peste tot și când toți își dau coate când apari.

Măcar să ia câteva sute de euro de pe la podcasturi tot pe spatele meu, căci altfel nu are despre ce să vorbească. Performanțe nu mai sunt de pe vremea lui Prodan. Dumnezeu cu el, nouă ne e rușine cu el, mereu am zis că ne cerem scuze noi pentru toată mizeria din viața lui. Finalul o să-i fie cumplit! Cât despre ce declară pentru câteva sute de euro, Reghecampf este complet penibil”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru reporterii Spynews.ro.

Antrenorul nu i-ar fi plătit pensia alimentară fiului lor

O altă acuzație gravă este faptul că Laurențiu Reghecampf nu i-ar fi plătit pensia alimentară fiului său și al Anamariei Prodan, motiv pentru care ar fi fost executat silit.

De asemenea, ar urma ca asupra lui să fie dispusă aceeași măsuri, din același motiv. Conform declarațiilor Anamariei Prodan, Laurențiu Reghecampf ar avea probleme cu banii.

„El a fost executat silit pentru pensia alimentară a copilului lui, care era neplătită de luni de zile. Probabil o să fie din nou executat silit pentru același lucru. Reghecampf nu are bani să-și achite benzina de la mașină, darămite să ne dea nouă bani de facturi. Milă și silă pentru un așa bărbat. Eu și mama mea l-am ținut de când se știe, avem actele doveditoare cu sute de mii de euro luate de la mama mea, vorbește prin oraș numai prostii, rad toți de el, nu mai are simțul penibilului, nu a înțeles niciodată că trecutul te trage în jos ca nimeni altcineva.
În ce lume trăiește, de la ce înălțime a picat direct în cap și probabil acesta este și motivul pentru care a ajuns să meargă pe la podcasturi să vorbească ce i se cere pentru o brumă de bani. El și-a vândut nevasta și copiii pentru nimic, dar dacă primește pe foamea aceasta ceva bănuți, pentru pampers poate. Deci! De când a plecat de acasă nu a avut bani nici școala copilului să o achite, dar facturile.

Vrea să vadă pe ce se cheltuiesc 1.900 euro lunar, asta când îi pune lui Bebe din când în când. Nu știe cat costă curentul sau cat costă facturile la casele noastre. Nu cum declară că sunt ale lui. Aici se vede mitocănia și golănia lui Reghecampf. Casele lui făcute cu mine în timpul căsătoriei. Habar nu are de nimic.

Dar Dumnezeu cu mila să-l ajute să mai găsească o echipă, să mai păcălească câteva luni măcar. Căci de 4 ani de când e liber. A trăit doar din rezilieri de contracte. I-au rămas amintirile de când era serios alături de familie. Dumnezeu ia darul celor ce nu au respect și bun simț, demnitate și bărbăție. Dumnezeu dă fiecăruia ce merită și pe cine merită”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan, despre Ronald Gavril

După cum știe toată lumea, Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ronald Gavril și a găsit în el bărbatul pe care l-a căutat dintotdeauna. Vedeta a declarat că Laurențiu Reghecampf ar fi gelos că Anamaria Prodan îl are alături de ea pe iubitul ei.

„Moare de ciudă că este lângă mine Ronald. Vorbește, cum am zis, aiurea prin oraș. Ronald se distrează și îl invită la titlul mondial, unde va lupta în octombrie, să-i predea o lecție de familie, bărbăție, demnitate și respect. L-ați prins cu minciuna despre tergiversarea divorțului. Omul suferă cumplit, probleme mari acolo. Așa este când te uiți în oglindă și încă mai realizezi cum ai decăzut. Despre morți numai de bine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la Spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *